SuperStar Cristovao: Kupuje si ho Dara! A jde o jeho tělo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

SuperStar Cristovao: Kupuje si ho Dara! A jde o jeho tělo...

Málokdo je v česko-slovenském showbyznysu více sexy než Dara. Slušel by jí tanečník Ben?
Málokdo je v česko-slovenském showbyznysu více sexy než Dara. Slušel by jí tanečník Ben? (Sony BMG, Nový Čas, cas.sk)

Málokdo je v československém showbyznysu více sexy než zpěvačka Dara Rolins (36). A teď, zdá se, našla odpovídajícího partnera! Finalista Česko Slovenské SuperStar Ben Cristovao (22) totiž láme srdce svých fanynek expresní rychlostí. Podle zákulisních drbů na něj má proto políčeno i Dara!

A možná nebude váhat za Bena dát i »nějakou« kačku!

Dara nechce zahrnout Bena do svého osobního života, nýbrž do pracovního. Jde o byznys. V zákulisí soutěže se totiž proslýchá, že by Dara chtěla Bena jako taneční doprovod pro svá vystoupení, protože je pohybově nadaný a má božské tělo.

„Někdo v zákulisí prý podotkl, že by nám to s Benem slušelo. Přišlo mi to jako dobrý nápad,“ nepopřela informaci Rolins. Ale připustila, že by si Ben i zasloužil lepší kariéru. „Líbí se mi, jak tancuje, ale myslím, že jen jako tanečníka by ho byla škoda,“ řekla deníku Aha! zpěvačka. „Dokázala bych si ho i představit v nějaké své písničce vedle sebe, má k tomu všechny předpoklady. Vnímá muziku podobně jako já. Takže nikdy neříkej nikdy...,“ myslí si Dara.

A ani Ben si zřejmě nedělá příliš velké cíle jako zpěvák. „V tanci jsem si jistější než ve zpěvu,“ připustil Ben, který by zcela jistě snovou nabídku od Dary neodmítl. Vždyť kvůli tanci dokonce přerušil studium!

To je průšvih - Daru vyšetřuje policie!

Zpěvačka a porotkyně Česko Slovenské SuperStar Dara Rolins (36) bude muset s vysvětlením na bratislavskou policii. Ta ji totiž podezírá z toho, že k přesunu ze svého nedělního vystoupení za porotcovský stůl soutěže zneužila vůz rychlé záchranné služby se zapnutým majáčkem, a zahájila vyšetřování!

Případ, který na Slovensku vzbudil velkou pozornost, začal v neděli, kdy Dara vystupovala v muzikálu Thank You Michael Jackson, a jen chvíli poté usedla do křesla porotkyně SuperStar. K přesunu mezi halami využila prý houkající sanitku. „Je to vrchol drzosti,“ zlobí se slovenský ministr zdravotnictví Richard Raši. Případu se chytila i policie. „Zjišťujeme, jestli bylo použití výstražných světel a zvukových znamení ve smyslu zákona,“ potvrdil mluvčí bratislavského policejního prezidia Viktor Plézel.

Dara se ale brání. „Jednalo se o auto soukromé společnosti. Po skončení první akce mi její promotéři pokynuli, abych nastoupila do vozu, že mě přepraví. Měla jsem tedy za to, že je vše domluvené. Pokud vím, na místě byla pro potřeby diváků a pro případ, že by se někomu něco stalo i standardní sanita, která neměla s mým převozem nic společného,“ říká zpěvačka.

Vůz soukromé firmy a převoz Dary hradil na své náklady organizátor muzikálu. Zpěvačka se ale obávat nemusí. Sankcionovaný by byl řidič, pokud by police zjistila, že při převozu Dary opravdu spáchal zapnutím majáčku trestný čin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.