Jiřina Jirásková: Jsem zase nemocná, ani pivo mi už nechutná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiřina Jirásková: Jsem zase nemocná, ani pivo mi už nechutná!

Jiřina Jirásková
Jiřina Jirásková (Aha! – Martin Hykl)

Legendární herečka Jiřina Jirásková (78), která nedávno vyhrála boj o svůj život, kdy musela nečekaně absolvovat šestou operaci břicha, je opět nemocná! „Přepadl mě silný kašel a není mi dobře, takže jen ležím,“ říká nemocná herečka s tím, že už je ze svého zdraví zoufalá. Ještě víc ji aletrápí jiná skutečnost – přestalo jí chutnat pivo!

Poté, co Jirásková musela po náročné a vyčerpávající operaci strávit více než týden v umělém spánku, se jí změnily chutě. „Já jsem celý život pivař. Pivo doslova miluji a jsem nešťastná, že si ho teď nemohu vychutnat,“ řekla deníku Aha! oblíbená herečka, která krátce před akutní operací dokončila poslední řadu seriálu Pojišťovna štěstí.

Herečku změna chutí mrzí i proto, že si teď nemůže užít své oblíbené víkendové snídaně, které zahrnují steak, zeleninu a právě pivečko. „Věřím, že se to zlepší. Nebude to hned, ale časem budu zase zdravá jako řípa a své pivečko si vychutnám,“ doufá Jirásková. Nejvíc ji tak těší společnost přátel, kteří herečku navštěvují a dodávají jí sílu do dalšího boje, a společné chvilky s fenkou Amálkou. „Hodně se díky ní nasměju. Což je moc dobře, smích přeci léčí,“ dodává paní Jirásková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.