Dagmar Bláhová z VKV: Tohle s ní udělala rakovina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dagmar Bláhová z VKV: Tohle s ní udělala rakovina!

Dagmar Bláhová
Dagmar Bláhová (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Hvězda končícího seriálu televize Prima Velmi křehké vztahy herečka Dagmar Bláhová (60) bojuje s rakovinou! Život Bláhové, již v sedmdesátých letech proslavil film Věry Chytilové Kalamita a následná emigrace do Austrálie, se tak změnil v kalamitu opravdovou.

Po gynekologické operaci a chemoterapiích nedávno přišla o vlasy, natáčení seriálu až do posledních dnů absolvovala s parukou a teprve na dotočné »vékávéček« se ve středu večer ukázala tak, jak ji vídají jen její nejbližší a televizní maskéři. S hlavou prakticky jako koleno, jen s několikamilimetrovým mechovým porostem rašících vlasů.

„O Dášině nemoci se ve štábu ví, ale nemluví se o tom. Je hrdinka, jak to všechno snáší. Snad už je z nejhoršího venku,“ věří spolupracovníci Bláhové.

Sama herečka se o nemoci příliš bavit nechce a útěchu hledá u svého partnera Roberta, s nímž žije již deset let. „Sahala už na mě ta s kosou a Robert se o mě staral ve chvílích, kdy jsem z toho byla psychicky na dně. Byl u mě dnem a nocí. Byl to silný moment, který náš vztah prověřil. A s tou s kosou jsem se nakonec domluvila, že ještě chvíli počká... Byly časy, kdy jsem si říkala: Pane Bože, nech mě, ať aspoň vidím syna dospět. Teď zas říkám: Pane Bože, dej, ať se dožiju vnoučete. Takhle člověk smlouvá o každý rok...“ nechala se nedávno slyšet.

O rakovině nemluvila ani na dotočné seriálu a o své budoucnosti mluvila jen v náznacích. „U mě už se v životě nemůže stát nic, co bych už nezažila. Třeba se zase zpátky přestěhuju do Austrálie, to pro mě fakt není problém. Ocenila bych teď pobyt v přírodě, kde se na všechno vykašlu a hlavně neuvidím žádné lidi,“ dodává Bláhová, která se nehodlá nemoci poddat. Zároveň však ví, že ten boj už nikdy neskončí...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.