»Bohdalka« dováděla jak dvacítka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

»Bohdalka« dováděla jak dvacítka!

Jiřina Bohdalová »pěje« písničku Až na vrcholky hor. Jejímu pěveckému umění přihlíží malíř Kristián Kodet.
Jiřina Bohdalová »pěje« písničku Až na vrcholky hor. Jejímu pěveckému umění přihlíží malíř Kristián Kodet. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – „Písničku Až na vrcholky hor znají skoro po celém světě,“ tvrdí Jiřina Bohdalová (75). „Je to taková hymna Amfory. Při té písničce vždy vstanu, ostatní se přidají, dáme ruce nad hlavu a zpíváme.

Takto znají písničku všichni domorodci v různých koutech světa,“ promluvila nestárnoucí herečka o svých skrytých pěveckých vlohách, když pokřtila nové album Věry Martinové (46).

„Věra Martinová je tak vlastně jedinou zpěvačkou, která mne dovede zvednout ze židle,“ zašprýmovala populární »Bohdalka«. Své tvrzení pak potvrdila roztančeným pěveckým výstupem. Věra Martinová se rozplývala štěstím nad svým novým »děťátkem« a děkovala snad úplně všem. Mimo jiné poděkovala všem doktorům. „Lékaři mě a moji rodinu doslova drží pohromadě,“ poznamenala mezi řečí zpěvačka.

Na křest přišla mamince pogratulovat i její dcera Anežka, kterou Martinová s manželem prý zplodili v rozkoši na Rozkoši. Nechybělo ani další osazenstvo Amfory v čele s Jitkou Zelenkovou. Mezi pozvanými byli i Kateřina Hrachovcová s manželem Janem Herčíkem. „S Věrou jsme se poznali za dramatických okolností v ordinaci mého manžela. Umíral jí tehdy pejsek. Manžel ho naštěstí zachránil,“ zavzpomínala Kateřina na své první setkání s Martinovou. Párty v restauraci Back Doors se protáhla až do pozdních nočních hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.