Gisele Bündchen - Zase randí s DiCapriem! Ale s kterým? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gisele Bündchen - Zase randí s DiCapriem! Ale s kterým?

Gisele se svým zvířecím miláčkem. Jedině on to má jisté.
Gisele se svým zvířecím miláčkem. Jedině on to má jisté.

LOS ANGELES – Brazilská topmodelka Gisele Bündchen (26) to prý znovu dala dohromady se svým bývalým přítelem Leonardem DiCapriem (31), se kterým se před více než rokem rozešla.


Kliknutím zvětšete Zašli spolu na večeři do luxusní losangeleské restaurace Table 8, kam jí Leonardo přinesl dárek k jejím nedávným narozeninám: Kliknutím zvětšeteobraz nejmenovaného slavného malíře, za který zaplatil v přepočtu 3,5 milionu korun. Svědkové tvrdí: „Celý večer se k sobě pěkně tulili a po dřívější odtažitosti nebylo ani památky.“ Restauraci opustili v pozdních večerních hodinách ruku v ruce, ale pak se rozdělili a každý odjel domů svým autem.
Kliknutím zvětšeteJenže! Už druhý den šla Gisele Bündchen vyvenčit své psy na pláž v Malibu s Leonardovým bratrem Adamem! A i k němu se chovala více než důvěrně. Chvíli se drželi za ruce, a dokonce se prý líbali! Takže, jak to tedy je?


Autor: (end)
Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.