Dara Rolins: To je ale hříva! Poradila jí to Krainová?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dara Rolins: To je ale hříva! Poradila jí to Krainová?!

Dara a Simona. Kdysi sokyně, teď od sebe "opisují" i účesy.
Dara a Simona. Kdysi sokyně, teď od sebe "opisují" i účesy.

Zpěvačka a porotkyně Česko Slovenské SuperStar Dara Rolins (36) si potrpí na dobrý účes! Tentokrát se inspirovala topmodelkou Simonou Krainovou (36) a přišla s pořádnou hřívou!

Zpěvačka a porotkyně Česko Slovenské SuperStar Dara Rolins (36) si potrpí na dobrý účes! V každém díle nás překvapí něčím novým - jednou vypadá jako romantická kráska, podruhé jako nezbedná školačka nebo drsná rokerka.

A i když má zřejmě nejraději účes typu drdol, který nosí vůbec nejčastěji, na první finálové kolo se inspirovala svou kamarádkou topmodelkou Simonou Krainovou (36) a vlasy si nechala prodloužit.

Krainová se totiž jako divák účastnila jednoho ze semifinálových soubojů Superstar a i když seděla v publiku, na obrazovce byla přesto díky své hřívě nepřehlédnutelná.

Prodloužení vlasů přijde podle ceníků salonů na 8 - 15 tisíc korun. Změna se Daře ale rozhodně vyplatila, doslova zářila a na kameru vypadala skvěle. Simoně, se kterou se ještě nedávno hádala kvůli příteli, tak může jen děkovat.

Co říkáte? Sluší Daře delší vlasy?

(miš)
Foto Aha! - David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.