Veronika Žilková (48) - Narozeniny probrečela, musí se zbavit psa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Veronika Žilková (48) - Narozeniny probrečela, musí se zbavit psa!

Fotografie
Fotografie (internal)

Osmačtyřicáté narozeniny herečka Veronika Žilková probrečela! Darem totiž dostala dva psy. A jednoho se teď musí zbavit! Je totiž nebezpečím pro její čtyřletou dceru Kordulku!

„K narozeninám jsem si přála psa. Náš devatenáctiletý pes Ben byl totiž před rokem, dva dny po mé svatbě, odeslán do psího nebe. A má velká rodina je tak velká, že došlo k informačnímu zkratu, a psi se objevili jako dárek hned dva,“ prozradila deníku Aha! Žilková. „Štěně retrívra od manžela (Martina Stropnického) a šestiletý roztomilý obrovský »nejspíš knírač« z útulku od dětí. Narozeninovou noc jsem tak strávila pláčem, protože pes z útulku je absolutně nevhodný ke čtyřleté holčičce. Ona se ho bála, on byl z ní nervózní a v útulku nám jeho nevhodnost k dítěti potvrdili,“ dodává herečka s tím, že pejska museli vrátit.

„Celou tu noc, co jsem brečela v kuchyni jak to celé vyřešit, mi nanosil všechna spadlá jablka ze zahrady. Je poslušný, umí povely a je hravý jako štěně. A skvělý hlídač, nedávno nám ze zahrady ukradli kolo i zimní pneumatiky, to by se za jeho přítomnosti nestalo. Jenže bohužel bych měla na zahradě hlídače a kola, ale neměla bych tam malé děti, a tak prosím, kdo je sám, chybí mu poslušný kamarád a společník, hlídač a sběrač jablek, tak v útulku v Troji čeká Boro!“ prosí Žilková.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.