Artur nechce dědictví po tátovi! Pomeje: Nebuď blbej... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Artur nechce dědictví po tátovi! Pomeje: Nebuď blbej...

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje.
Iveta Bartošová a Jiří Pomeje. (Aha! – Marek Pátek)

5:00 – Válka mezi Ivetou Bartošovou (43) a Ladislavem Štaidlem (64) pokračuje! Ivetin manžel Jiří Pomeje (44) totiž tvrdí, že Štaidl chtěl zneužít nedávné hospitalizace Bartošové a zmocnit se syna. „Tlačil na sociálku, aby získal do své péče Artura,“ říká Pomeje, zatímco právník Štaidla nepřímo obviňuje Pomejeho, že chce získat Arturův podíl na dědictví po otci!

Štaidl chtěl syna, ten se vzepřel

Pomeje: Nebuď blbej, budeme dědit!

„Druhá strana (Ladislav Štaidl – pozn. red.) chtěla využít toho, že Iveta je v nemocnici a vyvíjela na sociálku tlaky, aby mohl být Artur u otce. Když u něj bude chtít žít, nebudeme mu bránit. Artur ale Láďovi nemůže zapomenout, že ho v létě vrátil z prázdnin domů o dva dny dřív kvůli článkům v novinách. S Ivetou ho přemlouváme, ale odmítá s tátou komunikovat,“ řekl včera Pomeje deníku Aha!

„To je absolutní lež, žádné tlaky jsme ani já, ani můj klient nevyvíjeli. Orgán péče o dítě jsme jen požádali, ať nás informuje o tom, zda je o nezletilého Artura v době hospitalizace jeho matky řádně postaráno. Otčím ani matka totiž na naše dotazy nereagovali. Sami úředníci se podivovali, že je o nemoci paní Bartošové nikdo aktivně nekontaktoval,“ tvrdí zase právník Štaidla Josef Lžičař. S tím Pomeje nesouhlasí a říká, že sociálku s Ivetou hned po její hospitalizaci o situaci informovali. Lžičař navíc reagoval na informace Rytmu života. Podle týdeníku si Artur přeje, aby ho Pomeje adoptoval. „Dokonce za mnou přišel s tím, ať už ho sakra adoptuju. Smál jsem se, že tím přijde o slušné dědictví, a ten kluk mi s vážnou tváří řekl – radši budu chudej, ale šťastnej,“ cituje časopis Pomejeho. „Asi to něco signalizuje, co pan Pomeje radí chlapci. On jako starý počtář možná má nějaké tajné úmysly. Chytřejší čtenáři jistě pochopí, co za tím může být,“ naznačuje Lžičař, že si Pomeje dělá zálusk na část ohromného Štaidlova majetku.

„To může vymyslet jen chorý mozek. Jsem proti adopci, protože Artur má a vždy bude mít jediného otce. A že bych mu chtěl rozfofrovat dědictví? Blbost! Nemám přístup k penězům Ivety, k těmhle bych se také nedostal. A i kdyby ano, nesáhl bych na ně. Přinesly by mi neštěstí. Mimochodem, je mi Ládi líto. Přichází o nejkrásnější období svého syna, o jeho první rande, o jeho začátky muzicírování. Snad se zase skamarádí. Pokud bude pan Štaidl chtít, zajdeme všichni na večeři a uvidíme, zda se mu se synem po-daří udobřit,“ uzavírá Jiří Pomeje.



Boj mezi Ivetou Bartošovou a Ladislavem Štaidlem o syna Artura se prý opět rozhořel naplno.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.