Jan Saudek: Nejdřív incest a teď sex s tchyní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Saudek: Nejdřív incest a teď sex s tchyní!

Zdánlivě šťastná rodina Jana Saudka
Zdánlivě šťastná rodina Jana Saudka

11:00 – Přední český fotograf Jan Saudek (73) opět šokuje! Přiznává sex s bratrem i svádění tchyně.

..

V úryvku z nové knihy, otištěné v časopisu Instinkt, odhaluje bez skrupulí Jan Saudek svoje soukromí a stojí to za to! Už v začátku se přiznává k sexu se svým bratrem. „V době mého předpubertálního dospívání se mi přihodila velice vážná věc. Mluvím o nezřízené touze po fyzickém milování. S mým bratrem jsem to řešil tak, že jsme se milovali mezi sebou. Fyzicky.“

Nikoho nemůže překvapit, že velkou část tohoto incestního stylu života byl umělec nezletilým. „Můj bratr byl tvor, kterého jsem miloval naprosto nejvíc. Ano, Pavlu jsem měl rád, předtím nějaké ženské jsem taky zbožňoval. Ale nikdy to nebyla tak silná vášeň jako v době od osmi do osmnácti let,“ dělí se se čtenáři o své vzpomínky na pohnuté dětství.

A samozřejmě nezapomíná přidat ani perličku ze současnosti. Mimo dvou pomocnic, které má jeho družka Pavlína Hodková, by měla se Saudkem bydlet částečně i jeho tchyně – maminka Pavlíny. Podle umělce ale žádnou pomoc nezastane, zato s ní má jiné úmysly. „Měla by sem dojíždět a částečně tu bydlet Pájina matka, ale to žádná služka nebude, protože ta pořád stojí na balkoně a kouří. Navíc já na ni mám zálusk, že jo...“

Přes to všechno si ale překvapivě uvědomuje, že jeho jednání není tak úplně normální. „Vím, že je to velmi nemravné, aby tady spala Pája s dítětem a já někde vedle uhekaně lezl na její matku. V jednom domě. Ano, je to nevkusné, ale mě se nevkus líbí, víte?“ uzavírá.

Foto: Marek Pátek

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.