Iveta Bartošová: Problémy mi přičarovala Bílá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Bartošová: Problémy mi přičarovala Bílá

Bílá je prý čarodějnice, která Ivetě přičarovala problémy voodoo panenkou!
Bílá je prý čarodějnice, která Ivetě přičarovala problémy voodoo panenkou! (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

5:00 – Zatímco Iveta Bartošová (43) podle slov Jiřího Pomeje (44) bojuje o život za zdmi pražské kliniky GHC kvůli otravě krve, zánětům břicha, ledvin a komplikacím po potratu, jiná zeď se prolomila. Chůva Ivetina syna Artura (12) Zlata »Golda« Dvořáková (55) píše knihu. Odhaluje v ní i pozadí Ivetiny nenávisti vůči Lucii Bílé (43)! Tu Iveta obviňuje ze spolčení s temnými silami! „Chtěla mi ublížit figurkou voodoo!“ cituje Ivetu »Golda« s tím, že Bartošová připisuje všechny své trable právě Bílé.

Negativní vztah Ivety k bývalé kamarádce Lucii odhaluje kniha, která se brzy objeví na pultech knihkupectví. „V době, kdy se narodil Artur, Bílá Bartošovou navštívila a darovala jí figurku. Iveta si vzala do hlavy, že Lucie dělá černou magii a chce jí ublížit. »Určitě je to voodoo panenka,« říkala tehdy vyděšená Iveta. A aby ji mocné síly, kterými Bílá měla vládnout, nemohly dál negativně ovlivňovat, dárek vyhodila do popelnice. Pak se okolí s hrůzou svěřovala, že v tom jsou opravdu čáry, protože ta figurka se znenadání znovu objevila u ní doma!“ píše se v knize. Bartošová je prý opravdu přesvědčená, že Bílá má styky s temnými silami. „Proto je tak slavná a všechno jí vychází, jinak by nemohla být o tolik úspěšnější než já,“ našla si vysvětlení Bartošová. „Naplno to asi nikdy nahlas neřekne, ale já mám pocit, že Iveta ve skutečnosti nemůže unést, že je někdo prostě lepší než ona,“ svěřuje se v rukopise »Golda«.


Lucie Bílá

Nebylo by divu, kdyby Iveta viděla čarodějnictví Bílé i za současnými problémy. Vždyť jak jednoduché by bylo svést potrat na zlou magii té, které se také nepovedlo počít vytoužené druhé dítě...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.