5 nejžhavějších zpráv | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

5 nejžhavějších zpráv

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Česko Slovenská SuperStar už běží naživo! Včera se v přímém přenosu představilo dvanáct semifinalistů – chlapců! Dnes večer můžete sledovat dvanáct semifinalistek. Kteří čtyři soutěžící – chlapec a dívka z Česka a chlapec a dívka ze Slovenska – se definitivně rozloučí s vidinou vítězství, se dozvíte už v pondělí. Nedělní Aha! přináší pět nejžhavějších zpráv.

Hezoun Thomas: Ukázal nahý zadek

Holanďan žijící v Londýně a mluvící slovensky Thomas Puskailer (28) dostal od snoubenky opravdu zvláštní talisman, který ho dohnal až k slzám dojetí – koláž jeho fotek. Tu pro ni před časem vyrobil, když odjela na půlroční taneční turné. Na jedné z fotek Thomas dokonce ukazuje nahý zadek. Až čas ukáže, zda mu jeho holé pozadí přinese štěstí, či nikoliv. Držíme palce! Anebo půlky?

Propastný rozdíl: Soutěžící v paneláku, Mareš v luxusu

Produkce bere soutěžící na hůl. Přestože před rokem během obdobné soutěže X Factor bydleli mladí talenti v luxusním hotelu Mövenpick v Praze, nyní je ubytovali do postkomunistické budovy hotelu Incheba nedaleko centra Bratislavy. Jaký je důvod? Že by finanční krize? I to je jedna z variant. Pravděpodobnější ale je, že větší část financí na ubytování šla na produkci a moderátora Leoše Mareše. Ten přespává spolu s porotou v luxusním pětihvězdičkovém hotelu Carlton. A nebydlí v obyčejném apartmá, ale rovnou v prezidentském, které vyjde na 30 tisíc korun za noc.

Bendig je Spiderman!

Jelikož většinu semifinalistů trápila před prvním přímým přenosem obrovská tréma, rozhodli se, že se pořádně odreagují a místo zkoušení a příprav uspořádali soukromou párty! A přecitlivělý Jan Bendig (15) se tak rozjel, že lezl po zdech jako komiksový hrdina Spiderman!

Semifinalisté soutěže: Jsou hlídaní jako největší celebrity

Semifinalisté soutěže Česko Slovenská SuperStar jsou střeženi jako oko v hlavě. Dostat se k nim je velmi obtížné. „K soutěžícím nemůžete. Před generálkou i přímými přenosy k nim nesmí žádní novináři,“ řekl Nedělnímu Aha! koordinátor televize Nova Adam Kotalík, který má na starosti českou produkci. Důvod? Produkce soutěže nechce semifinalisty vystavovat zbytečné psychické zátěži, která by je mohla rozptylovat. A není se co divit. Talentovaní zpěváci se totiž musejí soustředit na zkoušky, a že jich není málo. „V pátek zkoušely dívky, v sobotu kluci. Od patnácti hodin pak probíhala generálka. Dnes od tří budou mít generálku dívky,“ vysvětlil Kotalík.

Lacko vypadá jako omalovánky

Exotický semifinalista Marek Lacko (23), který v Košicích pracuje jako moderátor v rádiu, ukázal tetování. Na ruce má od šestnácti let nápis »forever young« (anglicky věčně mladý, pozn. red.). „Dalo by se říct, že od šestnácti vypadám pořád stejně, takže ten nápis nelže,“ směje se Lacko. Pak ale ukázal další tetování – okřídlenou hvězdu na břichu. „Chci si nechat vytetovat spoustu hvězd,“ plánuje. Můžeme tedy jen doufat, že za chvíli nebude vypadat jako omalovánky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.