HEIDI JANKŮ: Jsem úchylná na boty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

HEIDI JANKŮ: Jsem úchylná na boty

PRAHA – Je jí čtyřiačtyřicet, má elán na rozdávání a postavu by jí mohla závidět leckterá dvacítka. Zpěvačka Heidi Janků miluje módu a psy – chrty. „Móda a psi, to je moje a samozřejmě zpívání, protože má práce je i mým koníčkem,“ vysvětluje Heidi.

Zpěvačka hitu Když se načančám nevlastní oblečení, co by si neoblékla na sebe. „Nic takového není, protože se ničemu nebráním. Pamatuji si jen, že mi teta šila krymplenové šaty, tak to už bych si nevzala. To bylo utrpení,“ směje se sympatická zpěvačka. Tak a jdeme provětrat Heidin šatník.

Šortky
Koupila před třemi lety v Kenvelu, ale až letošní léto je začala oblékat, protože přišly do módy. „Jsem milovnicí letních kozaček. Nemám moc ráda boty s volnou špičkou, jelikož si vždycky ukopnu palec,“ říká vesele zpěvačka.

Momentálně nejzamilovanější outfit zpěvačky.
„Na botách nikdy nešetřím, to je moje úchylka. Na druhou stranu nemusím moc kabelky. Letní kozačky jsem pořídila v Beltissimu a málem jsem s nimi spala v posteli, jak se mi líbily,“ usmívá se.

Plavek Heidi vlastní nejméně tucet, ale černé jsou novinkou ve zpěvaččině pestrém šatníku. Většina z nich jsou barevné bikiny, ale výjimka potvrzuje pravidlo.

Rarita v šatníku!
Originální »róba« na vystoupení šitá z hedvábných pánských kravat. „Myslím, že »kravatové šaty« mám na světě jediná,“ pyšní se zpěvačka.

Zlomek z její sbírky bižuterie.
Heidi ji totiž dostává od svého fanouška z Kladna, který pokaždé, když za Heidi zavítá, přiveze nějaký exemplář.

»Horké zboží« v šatníku zpěvačky.
Heidi tvrdí, že na vystoupení si obléká nejčastěji černé šaty, ale »cikánské« fialové prý v pařížském butiku nemohla nechat. „Nosím je i jako koktejlky,“ doplňuje.

Jedna ze skříní, kterou Heidi doma »okupuje«.
„Barvy hadříků vybírám podle období, momentálně holduji odstínům zelené a oranžové,“ vypočítává rodačka z Ostravy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.