Maličký herec Krytinář: Pupek má větší než je on sám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Maličký herec Krytinář: Pupek má větší než je on sám!

Krytinářovu knížku pokřtil kníže Schwarzenberg!
Krytinářovu knížku pokřtil kníže Schwarzenberg! (Aha! - Karel Kopáč)

5:00 – Nejmenší český herec Jiří Krytinář (62), který se poslední dobou výrazně zakulatil, pokřtil v pražské Solidní nejistotě svou novou knihu Dívám se vzhůru! Mezi pozvanými hosty a jedním z kmotrů byl i exministr zahraničí Karel Schwarzenberg (71), kterému je v Krytinářově knize věnován jeden z příběhů. Popisuje v něm, jak se u příležitosti fotbalového zápasu českých fotbalistů s Rakouskem stal čestným hostem pana knížete a přespal u něho ve Schwarzenberském paláci.

Dokonce v pokoji, ve kterém kdysi spala i Marie Terezie. „Pan kníže je můj přítel. Moc si vážil mého otce, který vykonával funkci hajného panu hraběti Mitrovskému na panství Pernštejn,“ říká o vztahu s exministrem zahraničí Krytinář. Křest navštívila i Krytinářova manželka s dcerou Janičkou a vyvrátila tím tvrzení o případném rozvodu. „Naše vztahy jsou teď dobré, i když nedávné články o mém pití a ženských nám daly dost zabrat,“ postěžoval si deníku Aha! Krytinář.

Pupkatý Jiří Krytinář s manželkou a dcerou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.