»Janžurka« podstrojuje svému choti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Janžurka« podstrojuje svému choti

Iva Janžurová a Václav Postránecký se stali kmotry vinného sklepa!
Iva Janžurová a Václav Postránecký se stali kmotry vinného sklepa! (Aha! – Dan Černovský, David Kundrát)

5:00 – Herečka Iva Janžurová (67) podstrojuje svému nemocnému manželovi Stanislavu Remundovi (81), který nedávno prodělal mrtvici, jak jen může!

Stanislav Remunda

„Zrovna dnes jsem mu připravovala ovocné knedlíky s meruňkami. Je pravda, že si práci ale dost zjednodušuji. Třeba ty knedlíky vařím jako normální houskové, pak na ně jen plácnu tvaroh a ozdobím to meruňkou,“ prozradila svůj oblíbený recept Janžurová, když se účastnila otevírání vinného sklepa v Botanické zahradě v Troji. Společně s kolegou Václavem Postráneckým se dokonce stala jeho kmotrou! „První zmínka o vinici svaté Kláry je z roku 1262. Od roku 2003 zpracováváme úrodu hroznů a od letošního roku máme přímo v areálu botanické zahrady vlastní sklepy na výrobu vína. A kdo jiný by měl být kmotrou než Iva Janžurová, velká znalkyně vína a také předsedkyně spolku Dámy vína,“ prozradil ředitel zahrady Oldřich Vacek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.