Silvio Berlusconi: Vyspal se i se Slovenkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Silvio Berlusconi: Vyspal se i se Slovenkou?

Slovenská modelka Michaela Pribišová je prý dalším úlovkem Silvia Berlusconiho.
Slovenská modelka Michaela Pribišová je prý dalším úlovkem Silvia Berlusconiho. (michaelapribisova.com)

5:00 – Italský premiér Silvio Berlusconi (72) se i u nás proslavil románky s mladšími dívkami a tím, že ho před rokem na Sardinii navštívil »nahý Topolánek«. A teď si prý dokonce jako milenku vybral slovenskou modelku Michaelu Pribišovou (27)!

Dohodil mu ji kamarád Gianpaolo Tarantini, který vypovídá na policii kvůli obvinění z kuplířství a prodeje kokainu. Tarantini tvrdí, že premiér s Pribišovou a také s další dívkou spal. Sexy Slovenka se k tomu ale nevyjádřila. V Itálii se přitom živí modelingem a dokonalé tělo předvedla například na obálce italské verze časopisu Maxim! Je to ale také prostitutka? „Věděl jsem, že má rád dívky, tak jsem je k němu vodil. Představoval jsem je ale jako kamarádky a neřekl jsem mu, že dostaly zaplaceno. V Itálii jsou děvčata a kokain zkrátka cestou k úspěchu,“ řekl Tarantini.

A co na to stárnoucí proutník Berlusconi? Prý jsou to lži, které si vymyslela levice, aby ho porazila ve volbách. A dokonce si i zažertoval na tiskové konferenci. Když totiž přišla řada na otázky, řekl: „Od pánů beru otázky, od děvčat jen telefonní čísla!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.