Devátá má zdravotní trable a Suchánek plánuje krematorium | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Devátá má zdravotní trable a Suchánek plánuje krematorium

Ivanka Devátá působí i přes vážný zdravotní handicap uvolněně a pozitivně.
Ivanka Devátá působí i přes vážný zdravotní handicap uvolněně a pozitivně. (Aha! – Karel Kopáč)

5:00 – Hvězdu »primáckého« seriálu Velmi křehké vztahy Ivanku Devátou (73) sužuje vážný zdravotní problém. Silná alergie na vosí bodnutí ji už několikrát ohrozila na životě a denně musí polykat prášky na zmírnění potíží. To otec herce Michala Suchánka Jaroslav přiznal, že už se těší na kremaci!

5:00 – Hvězdu »primáckého« seriálu Velmi křehké vztahy Ivanku Devátou (73) sužuje vážný zdravotní problém. Silná alergie na vosí bodnutí ji už několikrát ohrozila na životě a denně musí polykat prášky na zmírnění potíží. To otec herce Michala Suchánka Jaroslav přiznal, že už se těší na kremaci!

„Kvůli vosám nemohu používat ani parfém, pak kolem mě lítají jako divé. Jednou mě bodnutí dostalo do nemocnice, jen letos jsem zatím měla štěstí. Snad nadlouho,“ doufá herečka, která je bez životního partnera. „Nikoho nechci, vystačím si sama. Že by se o mě staraly děti? Ty na mě kašlou!“ dodala nejspíš napůl vážně a napůl v legraci.

Jaroslav Suchánek se těší do hrobu.

Devátá se stejně jako desítky dalších známých hereckých a pěveckých osobností zúčastnila v pražské restauraci U mrtvýho ptáka křtu kalendáře pro pamětníky pro rok 2010 moderátora Aleše Cibulky. Na veřejnosti se po dlouhé době objevil Jaroslav Suchánek, bývalý slavný sportovní komentátor a otec herce Michala Suchánka. „Co plánuji? Dělám zasedací pořádek do krematoria na svůj pohřeb. Prostatici mají místa na krajích, aby mohli odbíhat na záchod,“ vtipkoval komentátor.

Moderátor Aleš Cibulka je na svůj kalendář pyšný.

Cibulka dostal od životního partnera Michala Jagelky místo pochvaly studenou sprchu. „Mám ho rád, ale má své mouchy. Zatímco já bych si rád pouštěl vážnou hudbu, Aleš dává přednost Zagorce,“ bavil společnost Jagelka. Minulý rok se dílo jeho přítele stalo druhým nejprodávanějším stolním kalendářem v Česku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.