Iveta Bartošová se chlubí: Jsem těhotná! Jenže má to háček... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Iveta Bartošová se chlubí: Jsem těhotná! Jenže má to háček...

Iveta Bartošová na pátečním koncertě na Slovensku. Každý by beze slov pochopil,co svým gestem chce naznačit, Iveta to ale vyřkla i nahlas.
Iveta Bartošová na pátečním koncertě na Slovensku. Každý by beze slov pochopil,co svým gestem chce naznačit, Iveta to ale vyřkla i nahlas. (www.topky.sk)

PRAHA – Zpěvačka Iveta Bartošová (43) září! A má k tomu důvod! Tedy snad... Po ročním snažení se prý jí a jejímu manželovi Jiřímu Pomejemu (44) podařilo to, co by někteří mohli kvůli jejímu věku a alkoholické minulosti považovat za malý zázrak.

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) září! A má k tomu důvod! Tedy snad... Po ročním snažení se prý jí a jejímu manželovi Jiřímu Pomejemu (44) podařilo to, co by někteří mohli kvůli jejímu věku a alkoholické minulosti považovat za malý zázrak. Divákům na svém víkendovém představení ve slovenském Spišském Podhradí se sama Iveta pochlubila, že je těhotná! A jako všechno u Ivety, i toto oznámení se trochu zvrtlo...

Náladová zpěvačka opět šokovala! Během koncertu na Slovensku, kam dorazila s obrovským zpožděním, totiž šokovala své fanoušky oznámením, že je asi těhotná. „Nejdřív se omluvila, že dorazila pozdě, a hned nato si postěžovala na nevolnost. Přímo řekla: Je mi totiž neskutečně špatně. Sice je ještě předčasné vysvětlovat proč, ale o tu radostnou novinu se s vámi ráda podělím,“ přetlumočil Ivetina slova jeden z účastníků.

Zpěvaččina radost ale nevydržela moc dlouho. Po návratu z koncertu si nejspíš uvědomila, že radostnou novinu, která se začala šířit do světa rychlostí blesku, možná oznámila předčasně a začala couvat. Zřejmě proto, že kvůli pracovním povinnostem je její manžel Jiří Pomeje v Polsku a ona sama bez něj nechce nic potvrzovat. Přes Kristýnu Horáčkovou, mluvčí muzikálu Děti ráje, v němž se chystá účinkovat, médiím vzkázala podivné vysvětlení. Prý to řekla, protože si jen myslela, že už je těhotná...

„Není těhotná. Jen si to myslela, ale unáhlila se. Proto to řekla. Byly to ale žaludeční vředy. Nechala se unést,“ řekla deníku Aha! Horáčková. „Vím, že se snaží již dlouho – a snad jim to vyjde. Víme, že Iveta bude jednou z hvězd muzikálu Děti ráje, ale nemá smlouvou zakázané otěhotnět. Její role je tak nastavená,“ dodala Horáčková. Čert aby se v tom Ivetině těhotenství vyznal...

Podobné spekulace už Iveta a Jiří podpořili již třeba v den své svatby, kdy Jiří manželku neustále hladil po břiše. Několikrát si s fantazií novinářů pohrály i její váhové výkyvy. O víkendu však Iveta své těhotenství oznámila sama. Opravdu to jen »plácla do větru«, nebo čeká s oficiálním vyjádřením, až se Jiří vrátí domů?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.