Hornová pusinkovala Koktu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hornová pusinkovala Koktu

Dcera Lenky Hornové Laura v objetí se synem Gábiny Partyšové.
Dcera Lenky Hornové Laura v objetí se synem Gábiny Partyšové. (Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč)

PRAHA – Jeden z posledních letních dnů strávily slavné maminky a jejich kamarádky společně s dětmi. Nebylo to však v lese nebo u vody, ale v kadeřnictví.

Jeden z posledních letních dnů strávily slavné maminky a jejich kamarádky společně s dětmi. Nebylo to však v lese nebo u vody, ale v kadeřnictví. Moderátorka Gábina Partyšová (30) přivedla synka Kristiána Koktu (1), kterého stále pusinkovala jeho malá nápadnice Laura (3), dcera moderátorky Lenky Hornové (43). Partyšová si ale nejspíše zapomněla vzít kalhotky a na malé děti špulila své pozadí...

Mezi maminkami nechyběla zpěvačka Leona Machálková (42), která vše pojala velice prakticky – nechala ostříhat sebe i syna Artura (6). Ten si »dětský den« moc neužíval. Měl vyrážku ze sluníčka, a tak si stále drbal záda, až ho maminka musela ukáznit.

Zpěvačka Dara Rolins (36) dorazila bez partnera Matěje i jejich dcerky Laury (1). „Jsou na výletě u vody, přece bych jim nemohla zkazit tu radost – a stejně by to ani nestihli,“ svěřila se nám Dara.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

26.8.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.