Leona Machálková a Bořek Šípek - Každý svou cestou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leona Machálková a Bořek Šípek - Každý svou cestou...

Bořek Šípek brázdí ulice Prahy s neznámou ženou. O koho jde, si podle svých slov už nepamatuje...
Bořek Šípek brázdí ulice Prahy s neznámou ženou. O koho jde, si podle svých slov už nepamatuje... (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Jako dva cizinci si teď připadají zpěvačka Leona Machálková (42) a architekt Bořek Šípek (60)! Donedávna stabilní pár se totiž nedávno rozešel kvůli Bořkově nové lásce a Leoně zůstaly jen oči pro pláč a společný syn Artur (6).

Jako dva cizinci si teď připadají zpěvačka Leona Machálková (42) a architekt Bořek Šípek (60)! Donedávna stabilní pár se totiž nedávno rozešel kvůli Bořkově nové lásce a Leoně zůstaly jen oči pro pláč a společný syn Artur (6). Zatímco Bořek se nechal nachytat naším fotografem při procházce s další ženou, Leona se rozhodla o svých pocitech promluvit pro televizní dokument!

Ovšem dáma, s níž deník Aha! Šípka »načapal« na vycházce, rozhodně nebyla jeho nová oficiální milenka Zuzana Mausová! Kdo to tedy byl? „Vůbec si neuvědomuji, s kým jsem kde byl, ale moje přítelkyně to rozhodně nebyla,“ krčí rameny architekt. Asi toho má moc a ženy v jeho životě mu začínají splývat.

Jasno ve věci má naopak Leona. Ta o rozchodu a jeho propírání v médiích promluvila pro nový dokument TV Barrandov Tajemství královen popu, který bude mít televizní premiéru za čtrnáct dní. Některé tiskoviny prý měly pravdu, jiné půl na půl a jiné lhaly. Nechce ovšem říci, kdo byl kdo.

Unikátní dokument je však nejen o Leoně a krachu jejího vztahu, jde ve zkoumání života našich nejúspěšnějších zpěvaček ještě dál.

Odborníci se třeba v dokumentu shodují na jediném – nejproblematičtější image má v Česku Iveta Bartošová. Hudební kritik Josef Vlček šel v hodnocení nejdál, když uvedl, že cokoliv Iveta Bartošová udělá, je špatně. Magazín doplňují otevřené výpovědi zpěvaček tří generací – kromě Leony ještě Heleny Vondráčkové a Heleny Zeťové. Každá z nich popisuje svou cestu ke slávě, Helena přidává názor na vztah k médiím a Helena Zeťová připouští, že má hlas jak námořník už od čtyř let.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.