Jiřina Jirásková (78) - Čtyři vážné operace a teď... Pořád pije a kouří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jiřina Jirásková (78) - Čtyři vážné operace a teď... Pořád pije a kouří!

Jiřina Jirásková poslední rok strávila převážně po špitálech, přesto si nedokáže odpustit cigaretu a svůj milovaný koňak.
Jiřina Jirásková poslední rok strávila převážně po špitálech, přesto si nedokáže odpustit cigaretu a svůj milovaný koňak. (Aha! – David Kundrát, Dalibor Puchta)

PRAHA – Legendární herečka Jiřina Jirásková (78) prodělala v nedávné době čtyři vážné operace. V jednu chvíli byla dokonce v ohrožení života. Jenže ani zákaz lékařů a ani špatný zdravotní stav herečku nedonutil přestat kouřit a pít alkohol!

Legendární herečka Jiřina Jirásková (78) prodělala v nedávné době čtyři vážné operace. V jednu chvíli byla dokonce v ohrožení života. Jenže ani zákaz lékařů a ani špatný zdravotní stav herečku nedonutil přestat kouřit a pít alkohol!

Své slabiny si je herečka, která je v domácím léčení, vědoma. „Jsem koňakový typ, jako moje mamička. Ona jako by mi z oka vypadla. Byla taky koňakářka. Nemusely jsme víno, whisky, ale koňak. Já jsem si navíc teď oblíbila český Napoleon,“ přiznala se ke svým neřestem herečka s tím, že si často dopřává i cigárko.

Její zdravotní komplikace začaly tím, že Jirásková, proslavená filmy Světáci, Fanny či seriálem Pojišťovna štěstí, musela na vyšetření kvůli osteoporóze. „Po vyšetření jsem u špitálu nasedla do auta, ale probudila se o tři dny později, v téže nemocnici. Měla jsem totiž následkem onoho vyšetření proděravělé střevo. Tak přišla první operace. Předtím mi skoro nic nebylo.

Ale musím se kát. Jsem totiž velmi silný kuřák a to zanechalo stopy na mé střevní stěně,“ svěřila se paní Jiřina v rozhovoru o svém zdravotním stavu serveru iDnes.cz. Její stav se pak prý dále zhoršoval a nakonec prodělala další tři vážné operace – kvůli nežádoucím výrůstkům na střevech, zlomené klíční kosti a operaci kýly.

Kliknutím zvětšete

13.8.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.