Petra Faltýnová: Je těhotná! Osm měsíců po nevěře s Langmajerem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petra Faltýnová: Je těhotná! Osm měsíců po nevěře s Langmajerem!

Petra Faltýnováa Simon Štekl očekávají děťátko.
Petra Faltýnováa Simon Štekl očekávají děťátko. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Bývalá milenka herce Jiřího Langmajera (43), modelka Petra Faltýnová (31) připravila pro svého manžela Simona Štekla sladké vykoupení vlastní nevěry! Jak se deníku Aha! podařilo exkluzivně zjistit, po návratu k muži, kterého Petra opustila kvůli hvězdnému milenci, pár očekává miminko!

Bývalá milenka herce Jiřího Langmajera (43), modelka Petra Faltýnová (31) připravila pro svého manžela Simona Štekla sladké vykoupení vlastní nevěry! Jak se deníku Aha! podařilo exkluzivně zjistit, po návratu k muži, kterého Petra opustila kvůli hvězdnému milenci, pár očekává miminko!

„Nechci se k tomu vyjadřovat,“ odpověděl na naši otázku Štekl a položil telefon. Ani Petra své těhotenství nepopřela, naše otázky ale odbyla slovy, že jede právě v zahraničí na focení, a tak si s námi nemůže povídat.

Pravda je však jistá. Jak se nám podařilo potvrdit ze čtyř na sobě nezávislých zdrojů, Štekl s Faltýnovou jsou dnes jako hrdličky a svůj obnovený svazek posvětili před pár týdny početím potomka!

„Petra je šťastná. Konečně pro Simona udělala něco, co smaže tu skvrnu, kterou mu nechala na duši po nevěře s Langošem,“ svěřila se nám jedna z kamarádek modelky. Faltýnová na sebe upozornila před osmi měsíci právě špatně skrývaným románkem s jedním z nejúspěšnějších českých herců Jiřím Langmajerem, kvůli čemuž její manžel Štekl podal dokonce žádost o rozvod. Nedávno ale došlo k velkému návratu a usmíření a jako potvrzení nehynoucí lásky zaseli manželé a opět milenci semínko nového života!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.