Modelka Jordan: Napřed slepé dítě a teď...Potrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Modelka Jordan: Napřed slepé dítě a teď...Potrat!

Kráska prožívá nejtěžší období v životě.
Kráska prožívá nejtěžší období v životě.

LONDÝN – Britská modelka Katie Price (28) se psychicky zhroutila! Důvod? Potrat! Před několika dny byla bleskově převezena do londýnské nemocnice s nepředstavitelnými bolestmi břicha.

Britská modelka Katie Price (28) se psychicky zhroutila! Důvod? Potrat! Před několika dny byla bleskově převezena do londýnské nemocnice s nepředstavitelnými bolestmi břicha. Na všechno už bylo ale pozdě…

Maminka dvou dětí byla velmi šťastná, že je opět těhotná, dlouhou dobu to ale držela v tajnosti. Teď se z šoku a bolestí zotavuje doma, společnost jí dělá její partner, zpěvák Peter Andre (33), s dětmi Juniorem (1) a Harveym (4).

Život se se sexy manekýnou vůbec nemazlí. Právě starší Harvey se narodil slepý, nikdy neuvidí. Katie a Peter jej přesto nadevše milují a na další miminko se moc těšili. „Je nemožné popsat, jak jsou oba zničení, chtělo se mi utéct, když jsem je byl navštívit a viděl je, jak v objetí pláčou,“ řekl jejich společný přítel. Sama Jordan nedávno řekla: „Chceme mít aspoň šest dětí, teď bychom s Peterem rádi malou holčičku. Dala bych jí jméno Princess, protože ona by pro mne princeznou byla…“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.