Pamatujete Bydžovskou? Vstala z mrtvých! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pamatujete Bydžovskou? Vstala z mrtvých!

Zuzana Bydžovská
Zuzana Bydžovská (: ČTK)

PRAHA – Zuzana Bydžovská (45) se vrací na obrazovky! Herečka známá svým nakřáplým hlasem a širokými ústy se v poslední době na veřejnosti sice moc neukazovala a v televizi se vyjma archivní programy jen mihla, ale teď se vrátí na výsluní divácké popularity!

Zuzana Bydžovská (45) se vrací na obrazovky! Herečka známá svým nakřáplým hlasem a širokými ústy se v poslední době na veřejnosti sice moc neukazovala a v televizi se vyjma archivní programy jen mihla, ale teď se vrátí na výsluní divácké popularity!

Bydžovská se totiž stala jednou z hlavních tváří chystaného seriálu televize Prima Letiště, který má dnes první klapku! Bydžovská je bývalou přítelkyní hvězdy »nováckého« seriálu Pojišťovna štěstí Miroslava Etzlera (41), se kterým má syna Kristiána (6). Etzler ji však před lety opustil a oženil se s herečkou Vilmou Cibulkovou. Společně s Bydžovskou si v Letišti zahrají třeba Jitka Schneiderová a slovenští herci Anna Šišková či Miloš Kramár. Seriál se začne vysílat na podzim a zatím je naplánováno několik desítek dílů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.