Michal Dlouhý: V Kajínkovi střílí po zvířatech i lidech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Michal Dlouhý: V Kajínkovi střílí po zvířatech i lidech!

Michal Dlouhý rád loví vysokou. Zvěř i lidi.
Michal Dlouhý rád loví vysokou. Zvěř i lidi.

PRAHA (daz) – Michal Dlouhý (40) si opět zahraje v kriminálním filmu podle skutečných událostí! Poté, co zazářil v Sametových vrazích pojednávajících o orlických vraždách, se objeví i v dalším ostře sledovaném zpracování neveselé české reality – ve filmu o Jiřím Kajínkovi. A ani v tomto filmu není coby bývalý policista žádné neviňátko a do lesa chodí střílet jak zvěř, tak možná i lidi!


„Nemůžeme prozradit, do koho to Michal našije,“ směje se mluvčí filmu Lukáš Vedral, ale dává najevo, že zajíci nebo srnky to nebudou. Film pojednává o propojení mafiánů s policejními složkami a o prorůstání organizovaného zločinu do státní správy. Kliknutím zvětšeteA samozřejmě o nejslavnějším českém vězni Jiřím Kajínkovi. Režisérem filmu je Petr Jákl, který zatím likvidoval coby judista lidi na soutěžích a hollywoodské borce před kamerou, nyní se ale poprvé ocitl i za ní.


Foto: HCE

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.