Začala válka o děti - Exmanželka Debbie Rowe se najednou přihlásila o potomky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Začala válka o děti - Exmanželka Debbie Rowe se najednou přihlásila o potomky

Debbie Rowe nyní usiluje o syna Prince Michaela I (uprostřed), dceru Paris a dokonce i o Prince Michaela II (vpravo).
Debbie Rowe nyní usiluje o syna Prince Michaela I (uprostřed), dceru Paris a dokonce i o Prince Michaela II (vpravo). (ČTK)

LOS ANGELES – Nelítostný souboj o tři děti Michaela Jacksona (†50) se odehrává mezi zpěvákovou bývalou manželkou Debbie Rowe (50) a jeho matkou Katherine (79). Rowe se před deseti lety dětí vzdala. Teď si ale náhle vše rozmyslela a vzkazuje: „Budu se o ně rvát zuby nehty!“ Kdo má větší šanci?

Nelítostný souboj o tři děti Michaela Jacksona (†50) se odehrává mezi zpěvákovou bývalou manželkou Debbie Rowe (50) a jeho matkou Katherine (79). Rowe se před deseti lety dětí vzdala. Teď si ale náhle vše rozmyslela a vzkazuje: „Budu se o ně rvát zuby nehty!“ Kdo má větší šanci?

V roce 1999 si bývalá manželka Michaela Jacksona nechala vyplatit 152 milionů korun za to, že přenechá své děti – syna Prince Michaela I (12) a dceru Paris (11) – do péče otce. Teď je chce Debbie Rowe (50) zpátky. A nejen je, ale také třetí Jacksonovo dítě Prince Michaela II (7). Rodinný advokát Jacksonových jí ale příliš velké šance nedává. Jedinou volbou je podle něj Katherine. Vždyť sama vychovala devět dětí, a navíc se to kolem ní jen hemží vnoučaty. I Jacksonovy tři děti jsou zatím právě u ní. Oxman přesto uznává, že to bude běh na dlouhou trať a že soud jen tak nerozhodne.

Jde Debbie Rowe skutečně o děti, nebo pouze o peníze? A jak to vlastně byla s jejím manželstvím? Její přítel tvrdí, že s dětmi i Jacksonem po celou dobu udržovala kontakt. „Byl to podivný vztah,“ řekl k tomu, „ale vše, co souviselo s Michaelem, bylo beztak divné.“ Jako bývalá zdravotní sestra se Debbie seznámila s Michaelem už v 80. letech, kdy zpěvákovi diagnostikovali nemoc vitiligo – ta způsobuje nedostatek pigmentu, a původně černému zpěvákovi údajně vybělila pleť. Debbie se o Michaela starala a stali se z nich dobří přátelé. Když pak jejich vztah přerostl v něco víc a Debbie v roce 1996 otěhotněla, Jacksonova prudérní matka je přesvědčila, aby se vzali. Po třech letech ale následoval rozvod a zlé jazyky tvrdí, že dvě děti, které ze sňatku vzešly, byly výsledkem umělého oplodnění. Sňatek pak měl být zástěrkou, aby se nepřišlo na to, že je zpěvák gay anebo, co hůř, pedofil!

Debbie by přesto mohla oproti Jacksonově matce mít výhodu kvůli svému věku. I její životní styl by mohl soudce přesvědčit, za peníze od Jacksona si totiž bývalá zdravotnice koupila ranč v Kalifornii, kde chová koně. Na rozdíl od excentrického života plného nočních výletů do muzeí a nákupních středisek, který děti vedly s otcem, by si totiž konečně mohly užít trochu klidu...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.