Fenomén Dáda 3. díl - Dvořil se jí i Delon! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Fenomén Dáda 3. díl - Dvořil se jí i Delon!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Jedna z nejznámějších hereček Dagmar Patrasová (53) byla svého času kráskou na roztrhání! Nejenže po ní prahli playboyové z Čech, jako bratr Ladislava Štaidla (64) Jiří Štaidl (†30), tragicky zesnulý hitmaker Karel Svoboda (†68) nebo současný ministr pro lidská práva a zpěvák Michael Kocáb (54). Podle knihy »Fenomén Dáda« po ní toužili i herci světové třídy!

PRAHA – Jedna z nejznámějších hereček Dagmar Patrasová (53) byla svého času kráskou na roztrhání! Nejenže po ní prahli playboyové z Čech, jako bratr Ladislava Štaidla (64) Jiří Štaidl (†30), tragicky zesnulý hitmaker Karel Svoboda (†68) nebo současný ministr pro lidská práva a zpěvák Michael Kocáb (54). Podle knihy »Fenomén Dáda« po ní toužili i herci světové třídy!

A kdo byl onou slavnou hereckou hvězdou, o které se Dáda v knize zmiňuje, že jí nabídla spolupráci a ona ji odmítla? Nikdo jiný než lamač ženských srdcí Alain Delon (73)! Aby ne, vždyť Dáda v té době oplývala pořádnou porcí francouzského šarmu a elegance. Charismatický Francouz se s Dádou setkal na pařížském letišti, když tam přiletěla natáčet film Smyčka času. Delon do ní na letišti málem vrazil a česká kráska se mu zalíbila natolik, že jí během jejího pobytu v Paříži poslal do hotelu květiny a pozval ji na večeři. Dáda však jeho nabídku nevyslyšela.

I když to bylo již dávno, v polovině osmdesátých let, přece jenom něco Dádu dodnes na tom odmítnutí mrzí… Delon jí totiž složil poklonu nejen jako herečce, ale i jako půvabné mladé ženě. A měl zájem se Dádě dvořit, jenže ta ho jako vdaná žena, která milovala svého manžela a zůstala mu věrná, odmítla. Alespoň tedy fyzicky. Dodnes Dáda lituje, že k Delonovi tenkrát nebyla vstřícnější. Přeci jen, byl to setsakra sexy chlap a toužila po něm každá ženská… Alain Delon spolu s Vlastou Burianem tak navždy zůstali jejími nejoblíbenějšími sexuálními typy mužů...

Karen MCHITARJAN

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.