Iveta Bartošová: Nechtějí ji už ani zadarmo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová: Nechtějí ji už ani zadarmo!

PRAHA – Iveta Bartošová se vrátila do světa showbyznysu s manažerem a manželem Jiřím Pomeje s velkým humbukem, jenže teď už jí nikdo nechce ani zadarmo!

PRAHA – Iveta Bartošová se vrátila do světa showbyznysu s manažerem a manželem Jiřím Pomeje s velkým humbukem, jenže teď už jí nikdo nechce ani zadarmo!

Podle serveru Super.cz se totiž tak drala na místo porotkyně v nové česko-slovenské Superstar, že byla ochotná se i vzdát honoráře, pokud jí za porotcovský pult posadí a bude zase vidět na televizních obrazovkách v Česku i na Slovensku. Jenže produkce a realizační štáb řekl NE! Ivetu nechtějí ani zadarmo.

A není se čemu divit. S Bartošovou by totiž měli na krku i jejího manžela a manažera Pomeje, který by vše sledoval ostřížím zrakem, skákal by se svými žárlivými hláškami do přenosu bez varování a nemohli by si být ani jistí, jestli Iveta dorazí na přímý přenos soutěže a nevypne si jen, stejně jako Pomeje, telefon.

To všechno se totiž stalo během zpěvaččiného účinkování v soutěži Let’s Dance a slovenskou Markízu, podobně jako českou Novu už pravděpodobně Bartošové potoky slz, které neustále prolévá, a věčná nespolehlivost, nebaví.

foto: ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.