Krampol je metrosexuál! Patlá se krémem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krampol je metrosexuál! Patlá se krémem!

PRAHA – Jiří Krampol jde do sebe! V sedmdesáti letech se začíná pečlivě starat o svoji pleť. Chce se vyrovnat svojí chirurgicky vylepšené manželce?

PRAHA – Jiří Krampol jde do sebe! V sedmdesáti letech se začíná pečlivě starat o svoji pleť. Chce se vyrovnat svojí chirurgicky vylepšené manželce?

 

Není to totiž tak dávno, co hercova choť Hana podstoupila sérii plastických operací. Díky nim omládla nejméně o deset let. A o mladší vzhled se vzápětí začal snažit i Kramol. Je to tady báječné, atmosféra krásná a už se těším až kosmetiku vyzkouším, pochvaloval si herec večírek, na němž byla slavnostně představena nová luxusní kosmetika Kokoii.

Vytuněnou manželkou do pražského restaurantu SOHO+ s sebou ale nevzal, její místo nahradil jeho syn. Evidentně se synek, pokud jde o pohled do zrcadla, potatil.

Díky tomu, že kosmetika je cílená pro vyzrálé, nepotkali jsme na večírku žádnou z mladičkých Miss, jichž obvykle bývá všude plno. Tváří kosmetické firmy Kokoii se stala kostýmní návrhářka Dagmar Březinová, které byste těžko hádali jejích 61 let. Přišli se podívat i Štěpánka Duchková (děti nechala doma), Světlana Nálepková s dcerou Pepčou, Markéta Hrubešová s dcerkou Kristel a maminkou, Jan Přeučil s manželkou Evou Hruškovou a další a další. Faktem ale je, že Krampol vynikal nejvíc.

 

foto: ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.