Matuška je 4 dny po smrti a... Pilarová plive na vdovu! Walda zažíval teror! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matuška je 4 dny po smrti a... Pilarová plive na vdovu! Walda zažíval teror!

Jen čtyři dny po Matuškově smrti se snesla na jeho manželku Olinu kritika z úst Evy Pilarové.
Jen čtyři dny po Matuškově smrti se snesla na jeho manželku Olinu kritika z úst Evy Pilarové. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvák Waldemar Matuška (†76) zesnul teprve před čtyřmi dny, a už se to mezi pozůstalými a přáteli mele! V době, kdy je Matuškova vdova Olga Blechová-Matušková (60) psychicky na dně, opřela se do ní zpěvákova kolegyně Eva Pilarová (69)!


A nejde ani na Matuškův pohřeb!

„Dělala vše proto, aby nás rozdělila! Měla vůči mně mindrák!“ tvrdí Pilarová. Korunu všemu tomu nasadí fakt, že »Pilarka« ani nepůjde na Matuškův pohřeb!

Každý svůj smutek prožívá jinak. Někdo ho v sobě dusí, někdo se za slzy nestydí, někdo se se smrtí smíří a někdo svou bolest změní ve zlost vůči ostatním. Smutek Evy Pilarové se proměnil v hněv vůči Matuškově vdově Olině. Prý ona mohla za to, že se Eva s Waldou nestýkala. Bohužel se tak stalo v době, kdy paní Olina prožívá ty nejhorší dny svého života Kliknutím zvětšetea slova Pilarové pro ni rozhodně nejsou slovy útěchy. Poprvé se Pilarová do Blechové-Matuškové opřela v Lidových novinách. „Jeho ženě Olině se dařilo stále více nás od sebe izolovat,“ konstatovala suše.

A pro deník Aha! svá slova a názor rozvedla ještě více: „Když tady byl Walda naposledy, už se Olina snažila udělat všechno pro to, abych s ním nezpívala. Zachránil to v podstatě režisér Polák, který poukázal na to, že bude-li se dělat pořad s Waldou pro televizi, není možné, abych tam nebyla. To bylo naše poslední setkání, kdy jsme si zazpívali Lásku nebeskou,“ vzpomíná »Pilarka«. Z jejích slov lze vycítit, že to považuje za Olinin teror. Přestože to totiž samotného Waldu asi netěšilo, manželku poslechl. „Když pak slavil narozeniny, už mě tam nepozvali. Ale mě to nemrzelo. Neřeším mindráky jiných. To nebyla zášť vůči mně jako ženský, tam byl pocit, že někdo je míň zpěvačka než já,“ myslí si Matuškova souputnice ze 60. let.

Pilarová však nezastírá, že ji to velmi mrzí. „Já nechci Olinu natřít, prostě je to konstatování. Olina si nepřála, abych s ním zpívala, protože s ním zpívala ona. Třeba Vondráčková jí nevadila, jen já. Nevím proč. Je to smutné. Člověk musí strávit to, že ne všem je sympatickej,“ dodává Pilarová, která nepůjde ani na Matuškův pohřeb 18. června na Žofín. Prý kvůli práci. „Je to shoda náhod, já odlétám do Moskvy. Pošlu věnec, to bude tak všechno,“ krčí rameny zpěvačka.

Gott: Kvůli pohřbu ruším povinnosti

Kliknutím zvětšetePRAHA (gra) – S populárním Waldemarem Matuškou (†76) se 18. června přijde na Žofín rozloučit i jeho odvěký »rival« a velký kamarád Karel Gott (69)! „Mám v tu dobu povinnosti v zahraničí, ale nyní dělám všechno proto, abych se z té smlouvy vyvázal a mohl být 18. června na Žofíně,“ přiznal včera deníku Aha! Karel Gott. Na posledním rozloučení s Matuškou by měl s největší pravděpodobností i zazpívat. Svou účast na pohřbu již přislíbil i prezident Václav Klaus a řada našich populárních herců a zpěváků.

Režisér Oleg Reif vzpomíná: Proč Gott »převálcoval« Matušku!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.