Susan Boyle vydělá 150 milionů Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Susan Boyle vydělá 150 milionů Kč!

Z neznámé vesničanky Susan Boyle se stala populární hvězda.
Z neznámé vesničanky Susan Boyle se stala populární hvězda. (: ČTK)

LONDÝN – Z Popelky se může brzy stát bohatá dáma. Susan Boyle (48), nejznámější hvězda soutěže Británie má talent, totiž může na své popularitě a zpěvu vydělat až 150 milionů Kč. To je padesátkrát víc než odměna pro vítěze této obdoby české SuperStar.


Z chudoby do přepychu

Nezaměstnaná skotská venkovanka má jedinečnou možnost přetavit své zlato v hrdle ve skutečný poklad. „Pokud nahraje desku s oblíbenými písněmi, které jí vyloženě »sednou«, prodá miliony nosičů,“ říká zdroj z okruhu pořadatelů soutěže. Vítěz z roku 2007, tenor Paul Potts (38), vydělal skoro stejnou částku. A přitom nebyl zdaleka tak populární.

Pravda, v posledních dnech před včerejším finále (skončilo po uzávěrce tohoto vydání) vypadala Susan nervózně. Několikrát se v jejím slovníku objevil sprostý výraz, nadávala policistům i náhodným fanouškům. Dokonce jí hrozilo vyloučení z finálového klání, tak moc se porota v jednu chvíli bála, co by mohla v přímém přenosu provést. Ale její popularita po celém světě zůstává vysoká a s ní i šance na slušný výdělek...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.