Hokejista Ručinský: Tajné rande s modelkou - Je zadaná a má dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hokejista Ručinský: Tajné rande s modelkou - Je zadaná a má dceru!

Ručinský s pejskem a Bosáková s kočárkem a měsíční holčičkou. To je, panečku, randíčko...
Ručinský s pejskem a Bosáková s kočárkem a měsíční holčičkou. To je, panečku, randíčko... (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek)

PRAHA – Kolem hokejisty Martina Ručinského (37) se ženy točí jako na kolotoči! Naposledy si Martin vyrazil s modelkou Karolínou Bosákovou (31), čerstvou maminkou dcerky Evelyn (1 měsíc). Ale ta není volná, Martine! Modelka už rok s žije s moderátorem Tomášem Fílou!


„Je to náš rodinný přítel,“ řekla deníku Aha! Bosáková. A přiznává, že přestože Ručinský její milenec není, jejich setkání nebylo náhodné. „Vídáme se často,“ připustila modelka.

Kliknutím zvětšeteAle co na to její přítel Fíla? Věděl o tajném »rande«? „Ano, samozřejmě to věděl, je to i jeho kamarád,“ dodala Bosáková, která kupodivu s otcem svého dítěte Fílou svatbu zatím neplánuje. „Ne, o svatbě neuvažuji, nemluvíme o tom,“ říká rozhodně modelka. Bosáková před Fílou žila deset let s podnikatelem Romanem Hajabáčem, jenž měl krátký poměr s modelkou Petrou Faltýnovou. Tu si paradoxně chtěl vzít za ženu i Ručinský. Vztah ale ještě před veselkou zkrachoval a Ručinský si od té doby užívá, co může. Neleze do zelí i kamarádovi Fílovi?

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.