Partyšová se líbá s Hanákem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Partyšová se líbá s Hanákem!

Gábině Partyšové se líbání s Tomášem Hanákem moc líbilo.
Gábině Partyšové se líbání s Tomášem Hanákem moc líbilo.

TUNIS – Herec Tomáš Hanák (48) a zpívající moderátorka Gábina Partyšová (28) se na plážích v Tunisu chovali jako milenecký pár! Něžná obětí, polibky a zamilované pohledy!


Kliknutím zvětšeteKde zůstal Gábinin přítel milionář Josef Kokta (49), se kterým jen krátce předtím nakupovala v místních obchůdcích? Ten je klidně ze stínu pozoruje! Z Hanáka a Partyšové se totiž milenci stali jen v novém filmu Prachy dělaj člověka, který se tu natáčí!

Kliknutím zvětšete„Jsem za tu roli moc ráda a mám radost, že tuto zkušenost mohu zařadit do svých soukromých dějin,“ říká Gábina Partyšová a užívá si »filmové líbání« s charismatickým idolem žen Tomášem Hanákem. Ten ve filmu ztvárňuje vůdce loupeživé bandy v podání Ondřeje Vetchého a Michala Suchánka. Kliknutím zvětšeteA jak tedy Hanák podle Gábiny umí líbat? „ S Tomášem to bylo velice příjemné, jako chlap se mi totiž hrozně líbí!“ přiznává s potutelným úsměvem spokojená Partyšová.
A co říká Gábina na natáčení v Tunisu? „Jsem moc ráda, že jsem si takhle mohla zpříjemnit začátek léta. Ta role mě moc lákala, i když je spíše epizodní,“ dodává Gábina. Vypráskaná beruška »nováckého« Prásku se chystá s přítelem Josefem Koktou po natáčení odletět do Francie, kde spolu vstoupí do svazku manželského! A pak prý začnou pracovat na miminku, které by chtěli povít do dvou let.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto pro Aha!: Jan Kraus

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.