Leoš Mareš - Kolaps v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Leoš Mareš - Kolaps v přímém přenosu!

Leoš Mareš neustál Ranní show, musel se nechat vystřídat Liborem Boučkem.
Leoš Mareš neustál Ranní show, musel se nechat vystřídat Liborem Boučkem. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Ranní show na Evropě 2 zažila nečekaný zvrat ve druhé půli vysílání. Moderátor Leoš Mareš (33) si vyžádal zástup! Chtěl být okamžitě vystřídán. Co se stalo? Šlo o náhlé selhání organismu? Je jeho tělo natolik vyčerpané, že už nezvládá tříhodinovou ranní show? Nebo to byla jen těžká kocovina?

Ranní show na Evropě 2 zažila nečekaný zvrat ve druhé půli vysílání. Moderátor Leoš Mareš (33) si vyžádal zástup! Chtěl být okamžitě vystřídán. Co se stalo? Šlo o náhlé selhání organismu? Je jeho tělo natolik vyčerpané, že už nezvládá tříhodinovou ranní show? Nebo to byla jen těžká kocovina?

„Ano, zaskočil za mě Libor Bouček,“ přiznal Mareš. Kuloární informace tvrdí, že se měl Leoš den předtím jen opít a následně bojoval s těžkou kocovinou. „Těsně po deváté mi Libor volal, aby se přesvědčil, jestli jsem v pořádku. Jako by mi nevěřil,“ smál se posléze Mareš, jehož případný kolaps by nikoho nepřekvapil. Leošovo pracovní vypětí je obrovské. „Někdy spím jen dvě hodiny,“ svěřil se před časem. To se pak není čemu divit, že »neustál« ranní vysílání.

Zato jeho manželka Monika si užívá poslední chvilky před porodem v klidu. Včera dokonce absolvovala jedno z posledních vyšetření na gynekologickém oddělení. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že se manželům Marešovým narodí druhý kluk. „Je to stoprocentní,“ potvrdil informaci náš zdroj. Monika přicházela do ambulance v dobré náladě. Z jejího obličeje bylo možno vyčíst, že se blízkého porodu opravdu nebojí...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.