Další skandál v Národním divadle - Zpěvákovi vyrazili zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Další skandál v Národním divadle - Zpěvákovi vyrazili zuby!

Fotografie
Fotografie (internal)

OSTRAVA – Tak to už je trochu moc! V ostravském Národním divadle se dějí věci! Nejdříve tu skupinka umělců podala stížnost na ředitele-úchyla, který je nutil nahé onanovat na jevišti, a teď tady při zkoušce zpěvák vyrazil několik zubů kolegovi.

Tak to už je trochu moc! V ostravském Národním divadle se dějí věci! Nejdříve tu skupinka umělců podala stížnost na ředitele-úchyla, který je nutil nahé onanovat na jevišti, a teď tady při zkoušce zpěvák vyrazil několik zubů kolegovi. A co víc! Zuby mu ustřelil šiškou salámu, kterou po něm mrštil!

Divadlo je proslulé moderními a často kontroverzními představeními. Lidé jsou tu tedy zvyklí na ledacos. To, co se ale děje v posledních dnech, je už vrchol. Podle scénáře opery Dech dobrých víl od italského skladatele Filippa Ziganteho má jeden ze sólistů sboru hodit salámem po kolegovi, který zrovna hraje na zobcovou flétnu. Jenže ten má uhnout. To se mu ale tentokrát nepodařilo a dostal šiškou přímo do zubů. Teď má celou čelist sdrátovanou a v ohrožení je tak nejen jeho chrup, ale i celá pěvecká kariéra.

„Předtím se zkoušelo pouze s atrapou, na čtvrteční zkoušce šlo ale už o skutečný salám. Ten asi letěl rychleji a sborista nestačil uhnout,“ řekl pro Novinky.cz režisér a zároveň ředitel divadla Luděk Golat, který je naopak hlavním aktérem sexuální kauzy. Podle některých umělců měl totiž ředitel Golat nutit herce při zkouškách onanovat nad nahou ženou. Chtěl tak údajně znázornit její znásilnění. Sbor v čele s hercem Jaroslavem Pavláskem si na Golatovo chování dokonce stěžoval na magistrátu, pod který divadlo spadá. „Potřeboval jsem navodit věrohodnou atmosféru. Připouštím, že panu Pavláskovi se to nemusí líbit…“ uvedl na svoji obhajobu ředitel, který měl už v minulosti umělce ponižovat a mluvit s nimi vulgárně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.