Jákl a Noid: Zasnoubili se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jákl a Noid: Zasnoubili se!

Čerstvě zasnoubení Vašek »Noid« a Petr Jákl zářili štěstím. Klukům to spolu moc sluší.
Čerstvě zasnoubení Vašek »Noid« a Petr Jákl zářili štěstím. Klukům to spolu moc sluší. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Rosnička Romana Jákl Vítová (31) a její švagrová Alena Jáklová (34) měly tento čtvrtek jiný program, než aby doprovázely své drahé polovičky na film párty. Opuštění »skoro švagři« Petr Jákl (35) a Vašek »Noid« Bárta ale dlouho netruchlili!

Rosnička Romana Jákl Vítová (31) a její švagrová Alena Jáklová (34) měly tento čtvrtek jiný program, než aby doprovázely své drahé polovičky na film párty. Opuštění »skoro švagři« Petr Jákl (35) a Vašek »Noid« Bárta ale dlouho netruchlili! Dohodli se, že se budou navzájem utěšovat, a zasnoubili se.

A své zásnuby si opravdu užívali. Jak ale vypadala jejich zásnubní noc po té, co opustili párty, bohužel není známo. Patronem této párty byla klenotnická firma, která manžele Jáklovy zásobuje brilianty, takže se celý večer nesl v duchu šperků. „Petr už pro Romanu dostal tolik diamantů, že se na nich u Jáklů i spí, což je zdravé, a já jsem opravdu rád, že mou milou je právě Jáklovic Alenka,“ smál se Noid, který se zdobí pouze řetízky a náramky – hodinky zásadně nenosí. Ručičkové totiž neumí a »digitálky« jsou už těžce »out«, čehož si je naštěstí vědom.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.