Prsatá Jordan: Proč odmítá sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Prsatá Jordan: Proč odmítá sex!

Jordan a Peter
Jordan a Peter

VELKÁ BRITÁNIE (ny) – Chudák Peter Andre (36). Jeho manželka, sexbomba Jordan (30), mu už čtyři měsíce odepírala sex. Tak proto se chce rozvést!

Ne příliš známý australský zpěvák Peter v minulých dnech oznámil, že se rozvede s nejslavnější britskou prsaticí Jordan. Prý kvůli tomu, že se Jordan celé noci courá po barech a plazí se tam po kdejakém chlapovi. Teď ale vyšla najevo další hrůza!

Jejich společný kamarád médiím vyzvonil, že Jordan zapomínala plnit manželské povinnosti. „Čtyři měsíce s ním nespala,“ řekl. Vymlouvala se prý na to, že se připravuje na Londýnský Maraton. „Potřebuju šetřit energii,“ tvrdila mu drze Jordan.

S tak monumentálním poprsím se ale dost špatně běhá. Existují dokonce ženy, pro které je pohyb ňader při běhu velice bolestivý. U každé ženy je to ale jinak. Například Dominika Mesarošová se Ahaonline.cz svěřila, že při běhu ji prsa nebolí. Může dělat všechno, co s chce, necítí žádná omezení. Nebolí ji z nich ani záda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.