Bára Munzarová: Po srdečním kolapsu - Výpověď! Nahradí ji Dagmar Havlová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Bára Munzarová: Po srdečním kolapsu - Výpověď! Nahradí ji Dagmar Havlová!

 (Dalibor Puchta)

PRAHA – Bára Munzarová (37) pálí mosty! Kvůli milenci Martinovi Trnavskému (38) – kolegovi z úspěšného »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě – se už před časem odhodlala k rozvodu s manželem Jiřím Dvořákem, a teď zašla ještě dál! Po deseti letech dala výpověď v Divadle na Vinohradech!


Hvězda Ordinace v růžové zahradě

Tam ale nesmutní – místo Báry se do souboru na plný úvazek vrací někdejší první dáma ČR Dagmar Havlová (56)!

„Bára Munzarová od nás z divadla odchází po vzájemné dohodě. K důvodům jejího odchodu bych se nerad vyjadřoval. Rozešli jsme se jako přátelé. Definitivně se to rozhodlo po schůzi minulý týden, kde jsme byli já, pan ředitel a Bára Munzarová,“ potvrdil deníku Aha! umělecký ředitel Divadla na Vinohradech Martin Stropnický (52). Výpověď přišla jen pár dní poté, co Báru skolila srdeční slabost přímo při natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě. Kliknutím zvětšeteZdravotní potíže prý ale nejsou důvodem, proč Munzarová v divadle končí. Hlavním motivem je údajně její milenec Martin Trnavský, za kterým chce herečka odejít do Brna. Sama Bára ale včera celou věc nijak nekomentovala a celý den nezvedala mobil. Stejně jako její milenec Martin Trnavský.

S Trnavským se Bára seznámila při práci na »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hráli milence. Poprvé byli spatřeni při společném odchodu z jednoho z večírků už na konci loňského léta a prvotní flirt vyústil ve vážný vztah. Trnavský opustil partnerku Hanku a jelikož se Bára nechtěla vzdát svého milence, její manžel, hvězda seriálu Pojišťovna štěstí, Jiří Dvořák podal žádost o rozvod.

A podle kuloárních informací právě kvůli nové lásce opouští i divadlo, v němž měla angažmá od roku 1999 a kde hraje i její maminka Jana Hlaváčová (71). „Trnavský hraje v jednom brněnském divadle, které dělá hodně zájezdových představení. A je známo, že herci si za dvě tři zájezdová představení dokážou vydělat tolik, kolik je v divadle na stálý úvazek měsíční gáže. Takže mu nedalo moc práce ji zlákat, a protože by Vinohrady nestíhala, dala v nich Bára výpověď. Vždyť už teď má tolik práce, že z toho má zdravotní problémy. Její maminka Hlaváčová, pro kterou jsou Vinohrady srdeční záležitostí, z toho není zrovna nadšená,“ říká zdroj deníku Aha!

Více než Bářiným odchodem ale Divadlo na Vinohradech žije jinou bombou. Od příští sezony se do něj na plný úvazek vrací Dagmar Havlová, která jeho jeviště v roce 1996 opustila po svém sňatku s prezidentem Václavem Havlem a doteď se do něj vracela pouze jako host ve dvou hrách.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.