Manželka režiséra Juraje Herze Tereza: Seznámila ho s milencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Manželka režiséra Juraje Herze Tereza: Seznámila ho s milencem!

Její drzost nezná meze. Svého muže (vlevo) nejenže seznámila s milencem (vpravo), ale ještě si je posadila vedle sebe.
Její drzost nezná meze. Svého muže (vlevo) nejenže seznámila s milencem (vpravo), ale ještě si je posadila vedle sebe. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Manželka režiséra Juraje Herze (74) Tereza Herzová-Pokorná (48) má silný žaludek. Uspořádala totiž svému milenci, fotografovi Karlu Zakarovi (50) výstavu jeho fotografií a pozvala i svého manžela.


Ba co víc! Přestože všichni přítomní tušili, jak se věci mají, že Tereza již delší dobu nasazuje Herzovi právě se Zakarou parohy, oba muže svého života seznámila a drze si je posadila vedle sebe na jednu lavici.

A to není vše! Bývalá dětská filmová hvězdička Herzová-Pokorná se nebála ničeho a výstavu, kterou provokativně nazvala Tereza je sama doma, uspořádala v baru U Peruna na Vinohradech. Právě tam se kdysi se Zakarou tajně scházeli. Jak se zdá, dnes už Herzová-Pokorná a její milenec svoji lásku skrývat nemusejí, protože podle všeho se Herz se svým osudem opuštěného manžela již smířil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.