Misska Váchová: Svatební cesta bude bez telefonu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Misska Váchová: Svatební cesta bude bez telefonu!

Ještě polibek a hurá na svatební cestu!
Ještě polibek a hurá na svatební cestu! (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Modelka Lucie Váchová (24) už finišuje s přípravami na svatbu, kterou se svým snoubencem, jachtařem Davidem Křížkem (37), bude mít 7. srpna. Jediné, co zbývá dořešit, jsou šaty a svatební cesta.

„Vybrala jsem si nádherný tvrdší satén barvy champagne a speciální průhlednou látku se zlatostříbrnými vlákénky. Moje návrhářka Petra Pilařová už na šatech začíná pracovat. Nebude to sice nic extravagantního, ale budou velice originální a romantické,“ raduje se misska, kterou by šaty měly vyjít až na čtyřicet tisíc korun.

Kam pojedou na svatební cestu, se Lucie a David ještě nerozhodli. „Na místě nezáleží, hlavně neplánujeme cokoliv dělat. Chceme, aby o nás bylo maximálně postaráno. Vypneme si telefony a budeme odpočívat,“ těší se Lucie, které nyní začíná zkouškové období na Západočeské univerzitě v Plzni, kde studuje právo a politologii.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.