Zuzana Bydžovská: Válčí o syna s Etzlerem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zuzana Bydžovská: Válčí o syna s Etzlerem!

PRAHA – Herečka Zuzana Bydžovská (47) prý svému bývalému partnerovi Miroslavu Ezlerovi (44) ztrpčuje život tím nejzákeřnějším způsobem. Nechce mu na víkendy dávat jejich společného osmiletého syna Kristiána.

Herečka Zuzana Bydžovská (47) prý svému bývalému partnerovi Miroslavu Ezlerovi (44) ztrpčuje život tím nejzákeřnějším způsobem. Nechce mu na víkendy dávat jejich společného osmiletého syna Kristiána.

Ezler jí totiž před několika lety utekl za jinou – její hereckou kolegyní Vilmou Cibulkovou (46), a to paní Zuzana podle Pestrého světu nemůže přenést přes srdce.

„Zuzana se vždycky na něco vymluví. »Kindu« mu zkrátka nechce dávat,“ svěřil se časopisu zdroj. A co na to Etzler? „S Kristiánem jsem jako otec vůbec nedostal šanci,“ zoufá si.

Je tedy jen otázkou času, než se otec, který má právo se podílet na výchově svého dítěte, neobrátí na soud. Ten totiž v minulosti rozhádanému páru stanovil, že Kristián má každý druhý týden v měsíci pobývat u něj. A když Bydžovská dělá trable...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.