Honza Kalousek (47): Tajná svatba! Ženich zapoměl prstýnek.... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Honza Kalousek (47): Tajná svatba! Ženich zapoměl prstýnek....

„Nemám potřebu se prezentovat v médiích a chtěl jsem svatbu utajit. Přeci jen to považuji za soukromou věc a tak jsme se s Karolínou rozhodli vzít tajně a to první jarní den. Druhý den jsme hned odjeli na svatební cestu,“ prozradil Kalousek.

Skladatel a zpěvák Jan Kalousek si vzal si svou dlouholetou přítelkyni právničku Karolínu Broďákovou (28). Svatba se konala 21.3.2008 v 16.30h v rezidenci primátora hl. města Prahy Pavla Béma.

Jako oddávajícího si Kalousek zvolil samotného pražského primátora Béma. „Jsme dlouholetí přátelé a bylo mi velkou ctí, že mě oddal právě on,“ pochvaloval si zpěvák, kterému primátor napsal velmi osobní svatební řeč.

Svatba byla původně plánována na 16h, ale ženich zapomněl na hotelu prstýnky a občanku, tak se obřad posunul až na 16:30. „Karolína se mě zeptala, jestli mám všechno potřebné a já si uvědomil, že jsem vše nechal na pokoji,“ s úsměvem ve tváři přiznal šťastný novomanžel.

Pár se ubytoval den před svatbou v jednom z nejluxusnějších hotelů v Praze a to jen kousek od rezidence primátora. „Moc mě inspirovala „Pravá jihočeská“ z filmu Slunce, seno a tak jsem si objednal limuzínu a cestu, která byla dlouhá cca 500m, si pěkně užil,“ dodal vtipně Kalousek.

Svatba byla luxusní i přes malý počet členů. „Bylo nás dohromady 9lidí. Já s Karolínou, naši svědci s partnerkami, moje sestra, která dorazila z New Yorku a pan Bém s manželkou,“ upřesnil zpěvák, který si chtěl svatbu užít v klidu a v pohodě.

Kliknutím zvětšeteŽádné svatební dary se nekonaly. „Požádali jsme všechny, aby nám nic nedávali. Naopak jsme si navzájem s Karolínou koupili svatební cestu. Karolína zajistila čtrnáctidenní cestu na Réunion a já zase Mauritius,“ prozradil Kalousek, který si svou novomanželku odvezl na svatební cestu den po svatbě.
Zpěvák se s Karolínou sice zná devět let, ale chodí spolu teprve necelé tři roky. To že se si svou mladou právničku vezme první jarní den, neplánoval. „Vše přišlo opravdu spontánně. Co se týče dětí, tak ty určitě plánujeme, ale opět to necháme osudu,“ uzavřel Kalousek, který je už šestinásobný strejda.

Šaty měla Karolína přivezené z Londýna a prstýnky také.

Svatba se vysílala on-line do New Yorku, kde žije Kalouskova máma a do Nasavrk, kde je rodina Karolíny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.