Věra Chytilová Její pes potrhal dvouleté dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Věra Chytilová Její pes potrhal dvouleté dítě!

 (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Krvežíznivá bestie režisérky Věry Chytilové (80) opět zaútočila! V neděli odpoledne slavná režisérka opět neuhlídala svého nezvladatelného psa boxera Puppiho a ten napadl dvouletého chlapečka, který byl na procházce se svojí těhotnou maminkou.

A ohrožoval těhotnou ženu!

Ta musela v šoku přihlížet, jak zuřící hafan trhá nožičku jejího syna. Ten musel být ihned ošetřen v nemocnici. A u napadení dokonce zasahovala i policie!

„Bylo to tak vážný, že chlapce museli odvézt do nemocnice na Bulovku,“ svěřila se deníku Aha! Hedvika Kollerová (32), manželka fotbalového kanonýra Jana Kollera (36), která bydlí kousek od Chytilové a má s jejím psem už také neblahé zkušenosti. „Bojím se. Děti mi tady běhají a hlavně – nejde jen o ty moje. Je tu spousta jiných malých capartů. A ten pes už pokousal všechno, co se dalo. Je naprosto nezvladatelný,“ dodala vystrašená Hedvika Kollerová, která už dlouho bojuje, aby byl Chytilové její pes odebrán.

Policie prý ale nevidí žádný důvod, proč by se tak mělo stát. „Jednalo se jen o přestupek proti veřejnému pořádku. Majitelka zřejmě nezvládla svého psa, který pobíhal navolno a ten skočil na dvouletého chlapce. Způsobil mu poranění na noze. Chlapec musel být vyšetřený, aby se zamezilo riziko nakažení vzteklinou,“ sdělila deníku Aha! mluvčí policie Iva Knolová.

A jak se na to vše dívá režisérka Věra Chytilová? Je prý z toho zoufalá. Přestože už dala svého mazlíčka vykastrovat, zůstal nezvladatelný. „Má bohužel hrozně rád kousání do bot a ani po kastraci, která proběhla po předchozím napadení na podzim, ho to nepřešlo.“ A čerstvé napadení dvouletého chlapečka? „Docházela jsem domů k brance, měla jsem kromě Puppiho ještě štěňátko, které jsem hlídala, aby ho nic nepřejelo, a tak mi bohužel uniklo, že se začal Puppi zajímat o nějakou botičku. Už jsem s ním po tom útoku byla na veterině. Zase se to stalo a už jsem tím pověstná, no,“ krčila bezmocně rameny Chytilová, která se už rozhodla, že boxera svěří příbuzným. „Já už s ním ven chodit nebudu, už jsem na něj slabá a neudržím ho. Venčit ho budou příbuzní,“ oznámila režisérka, kterou zná jako problémovou sousedku celá čtvrť.

Napadený chlapec ale není jediný, koho v neděli překvapily ostré psí zuby. V Havířově skočil na ženu, která venčila svého malého psíka, volně pobíhající americký straford. Jeho zběsilý útok ukončil až výstřel policisty. Postřelený pes nyní leží na veterinární stanici.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.