Herec Žák o zranění Karla Heřmánka: Padl hlavou na zeď! Byl jsem u toho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Herec Žák o zranění Karla Heřmánka: Padl hlavou na zeď! Byl jsem u toho!

Unaveného Karla Heřmánka jsme zastihli ve středu odpoledne v nemocnici, jak procházel z jednoho pavilonu do druhého na vyšetření.
Unaveného Karla Heřmánka jsme zastihli ve středu odpoledne v nemocnici, jak procházel z jednoho pavilonu do druhého na vyšetření. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Bujarý alkoholový dýchánek v novojičínském divadelním baru Múza se herci Karlu Heřmánkovi (61) pořádně vymstil. Podle deníku Blesk se totiž legendární představitel filmového Fešáka Huberta se svým hereckým kolegou Zdeňkem Žákem (56) značně opil a pak na chodbě hotelu .


PRAHA – Bujarý alkoholový dýchánek v novojičínském divadelním baru Múza se herci Karlu Heřmánkovi (61) pořádně vymstil. Podle deníku Blesk se totiž legendární představitel filmového Fešáka Huberta se svým hereckým kolegou Zdeňkem Žákem (56) značně opil a pak na chodbě hotelu Praha v Novém Jičíně kolem čtvrté ráno upadl a nebezpečně si poranil hlavu. Rozzlobený Žák ale tvrdí: „Karel nebyl opilý, ale unavený!“

„Vůbec jsme se neopili. Karlovi se udělalo nevolno, pak zaškobrtl a bohužel nešťastně narazil hlavou na zeď,“ popsal nešťastnou nehodu herec, který okamžitě přispěchal svému kamarádovi na pomoc. „Nemá žádné zranění na hlavě, a už vůbec neležel v kaluži krve. Krev mu tekla z ucha, jak se praštil do zátylku. Byl unavený z dlouhé cesty a hlavně ze strašně těžkého představení,“ vysvětlil Žák, který strávil celý den v novojičínské nemocnici. „Pan doktor říkal, že je stabilizovaný, ale museli ho uspat, aby si odpočinul. Také nám sdělil, že mu bude chvilku po probuzení špatně, ale hlavní je, že nemá krvácení do mozku. Jen ztratil rovnováhu. Až druhý den ho převezli do Prahy,“ dodal herec.

Kliknutím zvětšeteHeřmánek je stále v Ústřední vojenské nemocnici v Praze-Střešovicích a jeho stav je stabilizovaný. Nikdo z nemocnice nechce ale nic víc sdělit. „S rodinou jsme se dohodli, že nebudeme o zdravotním stavu pana Heřmánka veřejnost informovat,“ sdělila stroze tisková mluvčí nemocnice Iva Ruskovská. A to není vše. Hercovo soukromí je personálem nemocnice střeženo, jako kdyby tam ležel sám prezident. Navštívit ho smějí jen předem Heřmánkem nahlášené návštěvy a nikdo jiný se k němu nedostane. Reportérům deníku Aha! se také podařilo zjistit, že herec bude propuštěn až po víkendu. A ani to není jisté.

Vedení divadla se nyní ale musí vypořádat s jiným problémem. Kvůli zranění jednoho ze svých nejlepších herců musí dočasně zrušit jednu ze svých stěžejních her – Jakub a jeho pán, kde Heřmánek hraje hlavní roli. Zrušená představení této hry se kvůli nabitému programu přesouvají až na září.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.