MAREŠOVA MILENKA - Máme rozhovor! Ona promluvila! Leoši, už nemá cenu zapírat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

MAREŠOVA MILENKA - Máme rozhovor! Ona promluvila! Leoši, už nemá cenu zapírat!

Gabriela Dvořáková
Gabriela Dvořáková (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

DOMAŽLICE – Éterická kráska Gabriela Dvořáková (20), neoficiální, ale totálně provařená milenka moderátora Leoše Mareše (32), konečně promluvila! A deníku Aha! řekla víc, než sama chtěla!

Éterická kráska Gabriela Dvořáková (20), neoficiální, ale totálně provařená milenka moderátora Leoše Mareše (32), konečně promluvila! A deníku Aha! řekla víc, než sama chtěla! Její rozzářená tvář prozrazuje jen stěží ukrývaný nával citu a zamilování až na půdu. Leoši, kdy konečně budeš její lásku veřejně opětovat?

Deníku Aha! se milou a kultivovanou bohyni Leoše Mareše, jenž se loni oženil s dlouholetou přítelkyní Monikou (už brzy mu porodí druhé dítě), podařilo vyzpovídat při domažlické přehlídce Jarní módní koktejl. A už chápeme, proč by kvůli jejímu kouzlu neváhal s rozvodem, rozdělením mnohamilionového majetku a s opuštěním jednoho narozeného a jednoho očekávaného dítěte snad každý druhý muž na světě!

Gábino, uvědomujete si, že vás dnes diváci brali jako největší hvězdu večera?
„To jsem si neuvědomila.“

Pojďme si popovídat o Leošovi…
„Ne, to určitě ne.“

Mluvila jste někdy s někým o vztahu s Marešem?
„Ne. Nebudu.“

Ale kdyby to nebyla pravda, že s ním máte poměr…
„Dobrý, dobrý…“ (chce rychle odejít)

...tak přece povíte, že to tak není a bude to vyřešené, ne?
(mlčí, záhadně se usmívá, jako by jí pozornost médií dělala dobře, a dívá se očima doprava nahoru – podle pravidel nonverbální komunikace jde o nevědomý pohyb, který člověka prozradí, že se chystá vymýšlet si, nebo že váhá, jak slova podat, aby dobře vyzněla)

Nebo to snad pravda je?
(opět mlčí)

Lidé z vašeho okolí říkají, že se slavným »skorozeťem« všude chlubí vaše maminka…
„Tak to jsou zrovna blbosti. To je jedna velká blbost.“ (říká klidným, nevzrušeným hlasem)

A opravdu jste nedávno nebyla s Leošem Marešem na dovolené?
(chvíli váhá) „Pardon, nezlobte se, ale já se o tom nechci bavit.“

Já vás nechci zdržovat. Ale opravdu nechápu, proč byste, kdyby to nebyla pravda, byla tak tajemná a odmítala vyvrátit vztah, který neexistuje.
„Ne, ne, ne. Já jdu za maminkou, ona na mě venku čeká.“

Mareši, kampak? Za Gábinkou?

Kliknutím zvětšeteJen pár desítek minut před Gábinčinou domažlickou přehlídkou jsme čirou náhodou zahlédli Leoše Mareše s kamarádem na nedaleké benzince. Jel za svou láskou? Jak ale spatřil našeho fotografa, odfrčel raději úplně na druhou stranu, než kam původně mířil. I jeho múza jela po přehlídce rovnou na statek svých rodičů v Třešovicích u Strakonic. Že bychom milencům nechtěně zhatili rande?

Mareše s Dvořákovou jsme už společně načapali, když spolu vycházeli v noci z baru. A jeden týdeník nedávno vystopoval auta obou hrdliček před Leošovou nemovitostí u Veselí nad Lužnicí. Mareš je prý navíc často vidět u benzinky nedaleko bydliště Gábiny. Moniko Marešová, vážně pořád věříte na náhody a že je vám manžel věrný?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.