Heidi Janků: Líbala se s cizím psem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Heidi Janků: Líbala se s cizím psem!

 (archiv heidi janků)

HRADEC KRÁLOVÉ – Zpěvačka Heidi Janků (46) se zapletla s voříškem! Naštěstí jen na Vořiškiádě, volbě nejhezčího voříška v královehradeckém kraji. Na akci zpívala a byla i předsedkyní poroty. A málem si jednoho roztomilého chlupáče odnesla domů!

Zpěvačka Heidi Janků (46) se zapletla s voříškem! Naštěstí jen na Vořiškiádě, volbě nejhezčího voříška v královehradeckém kraji. Na akci zpívala a byla i předsedkyní poroty. A málem si jednoho roztomilého chlupáče odnesla domů!

Z akce si totiž každý mohl odvést buď dospělého psa z útulku, nebo si vybrat z šesti štěňátek z azylového dvoru Lhota pod Libčany paní Aji Charouzové. Pět bylo hnědo-rezavých,ale jeden byl černý krasavec s bílou náprsenkou – a to byl favorit Heidi!

„Byla jsem skoro rozhodnutá, že si ho odvezu domů, i když Ivoš se tvářil, že tím pádem už nemám domov a budeme oba i s voříškem bezdomovci. Pro oříška i pro mě to nakonec dopadlo dobře. On našel svůj nový domov u lidí, kteří si ho hned z voříškiády odvezli domů a mě si zase odvezl Ivoš. S paní Charouzovou jsem ale dohodnutá, že jakmile přemluvím Ivoše pořídit si pejska, první cesta povede do jejich azylového dvoru jestli tam nemají pro nás vhodného voříška!“ vyprávěla Heidi Ahaonline.cz

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.