Ceny TýTý 2008: Byl to Ivetin večer - Vypadala jako těhotná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ceny TýTý 2008: Byl to Ivetin večer - Vypadala jako těhotná

Z profilu vypadala Iveta Bartošová jako těhotná.
Z profilu vypadala Iveta Bartošová jako těhotná. (Aha! – Marek Pátek, Petr Novotný, David Kundrát)

PRAHA – Zpěvačka Iveta Bartošová (43) na osmnáctém ročníku ankety TýTý nešokovala jen svým prvenstvím v kategorii zpěvačka, ale i postavou. Z profilu se totiž z Ivetiných zlatých šatů dralo velké břicho. Je těhotná? Že by se snad manželům Ivetě a Jiřímu Pomejeovým poštěstilo a konečně se povedlo umělé oplodnění?


PRAHA – Zpěvačka Iveta Bartošová (43) na osmnáctém ročníku ankety TýTý nešokovala jen svým prvenstvím v kategorii zpěvačka, ale i postavou. Z profilu se totiž z Ivetiných zlatých šatů dralo velké břicho. Je těhotná? Že by se snad manželům Ivetě a Jiřímu Pomejeovým poště- stilo a konečně se povedlo umělé oplodnění? „Ne, nejsem těhotná,“ popírala jakékoli informace o své graviditě Bartošová a v ruce držela zrcadlo, které získala po šestnácti letech.

Už celých osmnáct let nikdo nesesadil z královského trůnu Karla Gotta. Ten si však postěžoval, že se o svém vítězství dozvěděl pozdě, a jen tak tak stihl dojet z Německa, kde měl jeden ze svých koncertů. „Stihl jsem to na vteřinu přesně. Dozvěděl jsem se to, že jsem nominován ve čtvrtek, to už jsem měl dávno naplánovaný termín. To je zvláštní systém. Vždy těch celých osmnáct let, co to funguje, jsem to věděl dva měsíce dopředu. Pár dnů předem jsem dostal i zprávu, kdy je zkouška. Kliknutím zvětšeteDneska jsem vběhl přímo na pódium,“ postěžoval si Karel Gott.

Ne právě příjemný večer zažívala v sobotu Lucie Bílá, která tentokrát skončila až na třetím místě. Náladu jí ale zvedl Pinďa a Myšpulín ze Čtyřlístku. „Je totiž velkou sběratelkou tohoto časáku, jeden hodně starý díl jí chyběl, tak jsem jí ho dnes donesl,“ chlubil se bavičův synek Pavel Novotný.

A zatímco Novotný přinesl ilustrovaný Čtyřlístek, Pavlína Filipovská se bála, že nezvládne odnést Jiřinu Jiráskovou. „Musím pomoci Jiřině Jiráskové, ponesu zřejmě cenu a je dost možné, že budu muset odnést i ji, dělám jí tady dneska doprovod a nevím, jak to zvládne,“ usmívala a zároveň se trochu obávala Filipovská.

O největší trapas večera se postaral Václav Moravec, který si přebral cenu v kategorii osobnost televizní publicistiky. Než totiž stačil dojít na pódium, zakopl na schodech a spadl.

Kliknutím zvětšeteTakhle dopadlo TýTý 2008

Pořad roku: Hádej, kdo jsem (Prima), cenu převzal Petr Vondráček
Osobnost zábavy: Martin Dejdar (Nova)
Zpěvačka: Iveta Bartošová
Objev roku: Dana Batulková (ČT)
Laureát televizní Dvorany slávy: herečka Jiřina Jirásková
Herečka: Hana Maciuchová
Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteAbsolutní vítěz a osobnost zpravodajství: Karel Voříšek (Nova)
Osobnost publicistiky: Václav Moravec (ČT)
Seriál roku: Ordinace v růžové zahradě 2 (Nova), cenu převzaly dramaturgyně Šárka Baborovská a herečka Ivana Jirešová (vpravo)
Zpěvák: Karel Gott
Herec: Rudolf Hrušínský, cenu za svého kolegu, jenž se nemohl TýTý zúčastnit, převzala Hana Maciuchová.

Hana Maciuchová:
Zůstávám věrná seriálu Ulice

Kliknutím zvětšetePRAHA – Herečka Hana Maciuchová (63) stejně jako v anketě Anno obhájila prvenství v kategorii nejoblíbenější herečka i na TýTý. Je si moc dobře vědoma toho, že na vrchol ji v poslední době vynesl »novácký« seriál Ulice, kterému také zůstává věrná a důrazně odmítá jakékoli jiné nabídky.

Vy sbíráte jednu cenu za druhou. Může za to Ulice?
„Ano, samozřejmě. Ulice je seriál, který mě vyzvedl někam do výšin, pracuji teď jen na něm.“

Dá se však předpokládat, že po všech těch cenách jste určitě dostala další seriálové či jiné nabídky?
„Máte pravdu, přicházejí, ale ne takové, abych plula na obrovské vlně. Zatím zůstávám věrná Ulici.“

Víte něco víc o své roli, jak dlouhý seriálový život vás ještě čeká?
„Ne, ne, to vůbec nevím. Je to věčný seriál, ale já nevím, jak dlouho tam ještě budu. Každopádně smlouvu na dobu určitou nemám.“

Petr Vondráček:
Bude z něj otec!

Kliknutím zvětšetePRAHA – Petr Vondráček (32) má hned dva důvody k radosti. Nejenže o víkendu převzal v anketě TýTý sošku v kategorii pořad roku, ale ještě víc se radoval z toho, že jeho dlouholetá přítelkyně čeká miminko. Když si rozzářený přebíral zrcadélko, samozřejmě nic neprozradil. A na postavě jeho partnerky Báry také nebylo nic znát. Petr Vondráček, jenž uvádí pořad Hádej, kdo jsem!, sice bude mít s přítelkyní za několik měsíců dítě, o svatbě však zatím neuvažuje. „Pro mě to není až tak zajímavé téma. Někdy snad, ale teď to neplánuju, nechávám to být,“ řekl herec, zpěvák a moderátor.

Návrat Lucie Borhyové: Nešlo jí to a vymlouvala se na scénář!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.