Arnošt Pátek (†54) - Tajná kremace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Arnošt Pátek (†54) - Tajná kremace!

Arnošt Pátek v dobách své největší pěvecké slávy. A poté co mu rakovina vzala polovinu obličeje včetně oka a nosu.
Arnošt Pátek v dobách své největší pěvecké slávy. A poté co mu rakovina vzala polovinu obličeje včetně oka a nosu. (Aha! – Václav Nekvapil, Maximum)

PRAHA – Zpěvák Arnošt Pátek (†54) byl ve čtvrtek za přísného utajení zpopelněn! Přitom příčina jeho smrti ještě stále není známa. „Pitva sice proběhla, ale lékaři nám řekli, že nám její výsledky oznámí až v úterý odpoledne, kdy musíme přijít osobně na Bulovku. Půjdu tam s tátovou sestrou Ivanou,“ řekl nám včera Pátkův jediný syn Tomáš Piaček (33). A potvrdil i Pátkovu tajnou čtvrteční kremaci.

Zpěvák Arnošt Pátek (†54) byl ve čtvrtek za přísného utajení zpopelněn! Přitom příčina jeho smrti ještě stále není známa. „Pitva sice proběhla, ale lékaři nám řekli, že nám její výsledky oznámí až v úterý odpoledne, kdy musíme přijít osobně na Bulovku. Půjdu tam s tátovou sestrou Ivanou,“ řekl nám včera Pátkův jediný syn Tomáš Piaček (33). A potvrdil i Pátkovu tajnou čtvrteční kremaci.

„Je to pravda, kremace proběhla bez přítomnosti rodiny. Urnu si vyzvedneme v pátek a bude uložena v Doksech za Prahou v rodinném hrobě, kde už odpočívá otcův táta,“ prozradil deníku Aha! Piaček s tím, že poslední rozloučení s bývalou hvězdou popu bude v květnu v Doksech. „Včera večer jsem se jel s tátou rozloučit před dům, ve kterém bydlel,“ dodal.

Interpret hitů Sny o tygří lady či Poslední prázdniny zemřel ve svém bytě nejspíš minulý čtvrtek, ale sestra jej nalezla mrtvého až v neděli. Arnošt Pátek bojoval skoro šest let s rakovinou, která mu vzala pravé oko, nos, část obličeje, krku i zubů, ale zatím se spekuluje, že zemřel na silný záchvat cukrovky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.