Poběhlice Štoudková už má chlapa - Ulovila Bartošku juniora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poběhlice Štoudková už má chlapa - Ulovila Bartošku juniora!

Michaela Štoudková si Janka Bartošku neodvedla z baru poprvé. Jejich milostné pletky trvají už delší čas.
Michaela Štoudková si Janka Bartošku neodvedla z baru poprvé. Jejich milostné pletky trvají už delší čas. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Konkubína české fotbalové reprezentace Michaela Štoudková (23) ještě před pár dny naříkala, že nemůže najít chlapa. Bodejť by ano, když prošla »rukama« snad všech českých fotbalistů. Teď už ale může jásat.

Konkubína české fotbalové reprezentace Michaela Štoudková (23) ještě před pár dny naříkala, že nemůže najít chlapa. Bodejť by ano, když prošla »rukama« snad všech českých fotbalistů. Teď už ale může jásat. Ve středu večer tak dlouho kroužila v pražském k.u. baru kolem syna herce Jiřího Bartošky Janka (21), až ho ulovila!

Krásný úsměv, sexy postava a několik sladkých slůvek. V alkoholovém opojení se Míša tak dlouho motala okolo movitých chlapců, až to vážně zabralo. Stačil krátký rozhovor se synem prezidenta karlovarského festivalu Jiřím Bartoškou Jankem, a už si ho vedla ven z baru.

Po fotbalistech Barošovi, Ujfalušim, Kováčovi a jejich namistrované partě je Janek Bartoška docela slušný nástupce. Přestože už tento pár byl spolu přichycen několikrát, zcela jistě nejde o dlouhodobou známost. Míša si tak ale mohla polechtat své ego, že je o ni ještě pořád zájem a sem tam se někdo chytí...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.