Misska Štoudková, holka české reprezentace nemůže najít kluka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Misska Štoudková, holka české reprezentace nemůže najít kluka!

Sexy misska Michaela Štoudková.
Sexy misska Michaela Štoudková. (– Dalibor Puchta)

PRAHA – Česká vicemiss 2005 a v současné době hlavní konkubína fotbalové reprezentace Michaela Štoudková (23) strádá. Tato sexy dračice, která si nenechá ujít příležitost vetřít se na večírek našich fotbalistů, si postěžovala, že nemůže najít přítele.

A fotbalisti se nediví – vždyť spala se všemi

Nemůže zkrátka kápnout na chlapa, který by ji neměl jen na sex, ale opravdu se do ní zamiloval!

„Nikdo se mnou nechce jít do vztahu. Jsem z toho úplně zoufalá,“ postěžovala si mladá kráska kamarádkám.

Jaké ale bylo její překvapení, když jí její nejbližší přátele řekli, že si za to může sama. „Moc se divila, když jí holky řekly, že se nemůže divit. Dala už každému, kdo si řekl, tak proč by s ní někdo chodil,“ popsala Aha! podrobnosti rozhovoru mezi Štoudkovou a jejími kamarádkami jedna z nich.

Rozverná šestka vyřazených fotbalistů, která před dvěma dny dostala kopačky z reprezentačního týmu, už o Štoudkovou nestojí. Baroše, Ujfalušiho, Fenina a spol. však co nevidět nahradí jiní koloušci – a u těch by Míša mohla mít šanci.

Aha! se Michaele rozhodlo pomoci a nabízí jí hned několik prvotřídních »modelů«. A kdo že je v nabídce? Tmavý Řek Michal Papadopulos, stoper Jan Šimůnek, který hraje v německé lize, nebo třeba mladičký exslávista Tomáš Necid. Teď už je jen otázkou, který z chlapců podlehne jako první...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

10.4.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.