Martin Michal slavil 50, Vondráčková se mu zamaskovala - Něco mezi Tarzanem a servírkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Michal slavil 50, Vondráčková se mu zamaskovala - Něco mezi Tarzanem a servírkou!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA/MIAMI – Do nové životní etapy vstoupila zpěvačka Helena Vondráčková (61) s manželem Martinem Michalem! Martin totiž oslavil na letošního »apríla« padesáté narozeniny, a to ve velkém stylu přímo na americké Floridě!

Do nové životní etapy vstoupila zpěvačka Helena Vondráčková (61) s manželem Martinem Michalem! Martin totiž oslavil na letošního »apríla« padesáté narozeniny, a to ve velkém stylu přímo na americké Floridě! A Helena pro něj s Waldemarem Matuškou (76), jeho ženou Olinou a dalšími přáteli uspořádala karneval! Helena zvolila kostým, v němž vypadala jako něco mezi Tarzanem, servírkou a manželkou Leška Semelky...

„Všichni musí být v maskách!“ zavelela Vondráčková, když pro manžela připravovala narozeninovou párty. „Podobně jsme oslavili kdysi pětašedesátiny Waldy Matušky. Všichni jsme si na hlavu dali papírové pytle, do kterých jsme udělali díry, a Walda musel hádat, kdo jsme,“ směje se Vondráčková.

Tentokrát posloužily kostýmy z truhly manželů Šafránkových, Matuškových floridských sousedů, u nichž zpěvák kdysi po své emigraci z Československa v osmdesátých letech bydlel.

A co Martin dostal? Helena má pro něj připravený dárek, který se ale teprve připravuje, a proto je tajný. Od Matuškových ale Martin dostal třeba pozlacený naviják na rybářský prut a od známého lékaře Františka Lamberta šampaňské Dom Perignon ročník 2000. „Na oslavě se točilo pivo, jedly kuřecí a vepřové řízky a domácí bramborový salát. Bylo krásně, hrála úžasná kapela a svítilo sluníčko,“ dodává Vondráčková, která se o víkendu i s Martinem vrátila do Prahy. Přivezla si nejen zážitky z oslavy a třeba s delfíny, ale i dárky pro rodinu a vlčí štěně Elsu. Ta dostala psí víno!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.